Pompierii salajeni au intervenit in Maramures

Magazin Salajean 12 octombrie 2007 0

Pompierii salajeni au intervenit in Maramures

Garda de pompieri din Cehu Silvaniei din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj a intervenit, miercuri, la ora 18,54, in comuna Baita de Sub Codru, judetul Maramures, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta familiei P. Vasile. Actiunea pompierilor s-a desfasurat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ulmeni, alaturi de care s-a intervenit pentru stingerea incendiului.

Dupa primele constatari la fata locului, s-a ajuns la concluzia potrivit careia cauza probabila care a condus la producerea incendiului a fost deteriorarea unui cos de evacuare a fumului, in timp ce jarul sau scanteile din interior au condus la incendierea unor plante furajere uscate (circa 3 tone de fan). Apoi, incendiul a cuprins alte 150 de kilograme de seminte de floarea-soarelui si circa 80 de metri patrati din structura de lemn a acoperisului anexei in care erau depozitate produsele. Astfel, doar interventia prompta a pompierilor militari a impiedicat propagarea incendiului, interventia echipelor specializate salvand bunuri in valoare de peste 80.000 lei.

In atari conditii, pompierii militari recomanda populatiei ca, odata cu inceperea sezonului rece, sa verifice cu maxima atentie starea privind izolarea cosurilor de evacuare a fumului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »