Pompierii profesionişti din cinci judeţe, în concurs

Mihaela Oprea 31 iulie 2012 0
Pompierii profesionişti din cinci judeţe, în concurs

Cinci echipaje de pompieri din judeţele Sălaj, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Satu Mare şi Cluj intră, de mâine, în concurs. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj va organiza şi desfăşura, în perioada 1-3 august, concursurile serviciilor profesionale pentru situaţii de urgenţă, faza zonală, la sediul unităţii şi la stadionul municipal din Zalău.
Purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat că echipajele vor trebui să susţină mai multe probe de concurs. “Aceste concursuri ale serviciilor profesionale pentru situaţii de urgenţă, faza zonală, vor fi formate din următoarele patru probe: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4×100 de metri şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, fiind înscrise cinci echipaje, câte unul reprezentativ fiecărui judeţ”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, scopul concursului este urmărirea dezvoltării şi perfecţionării atitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »