Pompierii l-au gasit mort in locuinta

Magazin Salajean 3 februarie 2009 0

Pompierii l-au gasit mort in locuinta

Sambata dimineata, pompierii zalauani au fost solicitati pentru a patrunde in apartamentul in care locuia D. Iosif, din Zalau. Conform datelor furnizate de Andrei Crisan, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum al judetului Salaj, in data de 31 ianuarie, la ora 5:00, pompierii, ajunsi la fata locului au constatat ca usa era blocata. In conditiile date, s-a intervenit pe geamul locuintei, unde pompierii l-au gasit pe D. Iosif, de 51 de ani. Cadrele Serviciului de Ambulanta, sosite de asemenea la solicitare, au constatat faptul ca persoana era decedata, ne-a declarat Andrei Crisan.

Incendiu – de la o tigara nestinsa

De la o tigara nestinsa era sa arda bunuri de peste 700 sute de milioane de lei vechi. Tot in data de 31 ianuarie, la ora 8:18, pompierii s-au deplasat la gospodaria lui R. Vasile, din localitatea Zalau, pentru a stinge incendiul izbucnit la una dintre anexele gospodariei acestuia. Cauza probabila de incendiu a fost jarul de la o tigara aruncata neglijent. In urma incendiului au ars patru grinzi de sustinere ale anexei, precum si 0,5 metri cubi de lemne de foc ce erau depozitate in magazie. In urma interventiei echipelor specializate ale pompierilor militari au fost salvate bunuri in valoare de peste 70.000 lei, a precizat Andrei Crisan. La fata locului, pompierii militari au constatat ca usa apartamentului este blocata.

Urmarit de politie dupa ce a rapit o minora

Pe data de 27 decembrie 2008, parintii minorei L.F., din comuna Balan, au depus o plangere la Politia din Dragu ca le-a fost furata fata. In urma cercetarilor, politistii au identificat minora in cartierul de rromi din Voievodeni si, in scurt timp, a fost incredintata familiei. In actiunile desfasurate de agentii de politie, s-a constatat ca infractorul se numeste Iulian Lingurar, poreclit . In lipsa, s-a emis un mandat de arestare de 29 de zile pe numele acestuia, urmand ca politia sa desfasoare actiuni pentru prinderea infractorului, ne-a declarat But Nicolae, sef Serviciu Ordine Publica din cadrul IPJ Salaj.

Politia in actiune pe luna februarie

In luna februarie, politia va desfasura o serie de controale privind activitatea in cadrul caselor de schimb valutar, atat in mediul urban, cat si rural. Vor fi evaluate si activitatile desfasurate la nivelul caselor de amanet si pe linie auto, de transport valori monetare, ne-a comunicat But. In aceasta saptamana vor avea loc actiuni privind furturile de animale in Nusfalau, Sarmasag, Hida si Crasna. Impreuna cu Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, se va controla daca animalele din piete si targuri au cipuri de identificare. La Valcau, Hereclean, Marca si Mirsid se vor desfasura actiuni de identificare a autorilor de furturi de cai. Tot in cadrul saptamanii in curs, se vor desfasura si actiuni in comunitatile de rromi, in Lompird, Creaca si Voievodeni, privind consumul de alcool si detinerea de arme albe, a precizat But Nicolae.

S-au dus la pescuit… sa grebleze pestii

Doi barbati au fost prinsi pescuind pe malul raului Somes cu unelte interzise prin lege. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, vineri, 30 ianuarie a.c., un echipaj de jandarmi se afla in executarea unei misiuni pentru prevenirea si combaterea actelor de braconaj piscicol in zona localitatilor Jibou

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »