Poliţiştii sălăjeni, cu radarele pe vitezomani

Andreea Vilcovschi 18 mai 2017 2
Poliţiştii sălăjeni, cu radarele pe vitezomani

Nerespectarea regimului legal de viteză, depăşirile neregulamentare, neacordarea de prioritate pietonilor, dar şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, pietoni şi motociclişti vor face obiectul acţiunilor poliţiştilor rutieri la finele acestei săptămâni.
Pe linie de viteză, aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj vor fi amplasate atât în municipiu și orașe cât și pe drumurile naționale și județene.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în perioada de referinţă, radarele vor fi prezente pe următoarele sectoare de drum: în municipiul Zalău vor fi amplasate radare pe bulevardul Mihai Viteazu, strada Gheorghe Doja şi strada Corneliu Coposu. În Şimleu Silvaniei pe strada Gheorghe Lazăr, pe DN 1H: între Şimleu Silvaniei şi Pericei, precum şi pe porţiunea de drum Şimleu Silvaniei – Nuşfalău – Ip. În Jibou radarele vor funcţiona pe strada 22 Decembrie, precum şi pe DN 1H, între Jibou şi Var, dar şi pe DN 1G, între Bălan şi Tihău.
Totodată, poliţiştii de la rutieră vor amplasa aparatele radar pe DN 1F: Românaşi – Poarta Sălajului – Sutor – Zimbor, pe ruta Sălăjeni – Sărmăşag – Bobota – Zalău – Mirşid, dar şi pe DN 1C, între localităţile Ileanda – Gîlgău – Glod. Mare grijă la pedala de acceleraţie trebuie să aibă şi cei care vor circula pe drumul judeţean 108 G: Crasna – Vîrşolţ.
“Recomandăm conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic, să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă sunt obosiţi, iar în intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, să acorde atenţie sporită pentru a putea opri în orice moment în siguranţă”, se mai arată în comunicat.
Poliţiştii recomandă pietonilor să traverseze drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor, dar numai după ce s-au asigurat că din ambele sensuri nu se apropie niciun autovehicul.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 18 mai 2017 at 15:19 - Reply

    daca au curaj, SA DEA DRUMUL LA RADARELE FIXE DIN ORAS !!! doar politia se opune, finca le este furata de la gura, o “paine” ! adica nu mai pot hotar ei pe cine amendeaza si pe cine nu !acest sitem de radar fixe este prea performant si amendeaza pe toti cei care incalca legea

  2. Anonim 18 mai 2017 at 16:06 - Reply

    Poliţiştii sălăjeni, cu radarele pe vitezomani sau mai correct, pe FRAIERI !! caci meseriasi scapa !
    zilele trecute era radarul in deal pe Gh Doja, cum urci de la primarie, la intersectia cu str. M Eminescu, si ce sa vezi, urca un meseias cu nr. SJ __ BOG cu un AUDI Q5 Alb , avea sub 100 km/h, franeaza in draci in fata radarului, se opreste politistul isi baga capul in pamant si el porneste linistit de pe loc, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Lasa un Raspuns »