Politist agresat de un militar

Magazin Salajean 25 octombrie 2006 0

Un politist din Zalau, care a incercat sa legitimeze un militar, pe motiv ca acesta a facut scandal intr-un bar, a fost agresat, injurat si amenintat de catre militarul care sustinea ca face parte din randurile politiei militare.

Evenimentul a avut loc in seara de 23 octombrie, dupa ora 19.44, cand B. Dan Ioan, administratorul unei firme din municipiu a solicitat, prin apelul de urgenta 112, interventia politiei la barul societatii sale, situat pe strada S. Barnutiu, reclamand producerea unui scandal. Insa, pana la sosirea echipei de interventie a politiei, persoanele turbulente au parasit barul, acestea fiind identificate in strada, in apropierea localului.

In momentul in care Marius Ochis, agent de siguranta la Politia Municipiului Zalau, le-a solicitat acestora sa se legitimeze, T. Florin Ionut, de 22 de ani, din Zalau, militar angajat pe baza de contract la UM 01562A, din cadrul Ministerului Apararii Nationale, l-a agresat fizic pe politist, tragandu-l de uniforma, timp in care l-a injurat si amenintat, incercand sa-l intimideze, sustinand ca face parte din randurile politiei militare.

Pe baza celor constatate, Parchetul de pe langa Judecatoria Salaj a fost sesizat, acesta dispunand inceperea urmaririi penale fata de T. Florin Ionut, pentru savarsirea infractiunii de ultraj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »