Politia recomanda sarbatori in siguranta

Magazin Salajean 23 decembrie 2009 0

Politia recomanda sarbatori in sigurantaVin sarbatorile si, odata cu ele, multe momente minunate de care fiecare isi aduce aminte, probabil, in fiecare an, in preajma Craciunului si Anului Nou. Din pacate insa, numeroase riscuri pot intuneca aceste zile, cum ar fi furturile din locuinte.

Pentru a preveni astfel de evenimente nedorite, Compartimentul de Prevenire si Analiza a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj atrage atentia cetatenilor.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinta pe perioada sarbatorilor de iarna: tineti in permanenta usa incuiata si asigurata cu lantul de protectie, verificati prin vizor identitatea colindatorilor si evitati sa deschideti usa la oricine. Daca aveti colindatori, nu lasati bunurile dumneavoastra nesupravegheate.

Daca plecati de acasa in perioada sarbatorilor, lasati cheile casei doar persoanelor de foarte mare incredere si evitati sa lasati in usa mesaje de genul ori cheia sub presul sau in ghiveciul cu flori. In caz de nevoie, apelati cu incredere numarul unic de urgente 112, se arata intr-un comunicat al IPJ Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »