Poliţiştii locali au impărţit amenzi la greu!

Magazin Salajean 26 martie 2012 0

Poliţiştii locali au impărţit amenzi la greu!Un număr de 30 de sancţiuni contravenţionale au aplicat, in ultima săptămană, poliţiştii locali zălăuanilor certaţi cu legea. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 2.700 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Poliţia Locală Zalău, in perioada 15-22 martie, cele mai multe sancţiuni (12) au fost date persoanelor care au aruncat pe domeniul public resturi de ţigări, coji de seminţe sau ambalaje, dintre care 11 au fost avertismente şi doar o amendă in valoare de 350 de lei. De asemenea, şapte sancţiuni (cinci amenzi in valoare de 1.350 de lei şi două avertismente) au fost scrise pe numele persoanelor care au parcat autovehiculele in alte locuri decat cele special amenajate in acest scop. Patru sancţiuni contravenţionale, cu amenzi in valoare totală de 550 de lei, au fost aplicate unor persoane care au apelat in mod repetat la mila publicului fiind persoane apte de muncă.

In perioada de referinţă, poliţiştii locali au răspuns la un număr de 39 sesizări ale cetăţenilor, dintre acestea, 33 sesizări au fost rezolvate pe loc, iar şase au fost transmise instituţiilor abilitate pentru competenta soluţionare.

In ziua de marţi a săptămanii trecute, poliţiştii locali, in timp ce efectuau serviciul de patrulare in zona fostei fabrici Integrata, i-au identificat pe numiţii P.C.G., de 33 de ani şi F.G., de 39 de ani, care aveau asupra lor mai multe bucăţi de fier vechi a cărei provenienţă nu a putut fi justificată. Din verificările efectuate s-a constatat că acestea provin din incinta fabricii Samtex. Persoanele menţionate au fost predate Poliţiei Municipiului Zalău pentru efectuarea cercetărilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »