Poliţiştii şi jandarmii au împărţit sălăjencelor flori şi mărţişoare

Magazin Salajean 9 martie 2011 0

Poliţiştii şi jandarmii au împărţit sălăjencelor flori şi mărţişoare

Sute de mărţişoare şi tot atâtea flori au împărţit, în cursul zilei de ieri, poliţiştii sălăjeni participantelor la traficul rutier, în semn de apreciere a femeii cu ocazia zilei de 8 Martie. Speriate că le aşteaptă vreo amendă pentru diferite abateri de la regulile de circulaţie, şoferiţele s-au liniştit când au văzut în loc de procesul verbal câte un mărţişor şi o floare din partea poliţiştilor .

Reprezentanţii Serviciului Rutier Sălaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în colaborare cu Banca Comercială Română, au oferit doamnelor şi domnişoarelor 1.000 de mărţişoare şi alte 1.000 de flori.

Nici jandarmii nu s-au lăsat mai prejos. Cu sprijinul I.P.A. Regiunea 2 Sălaj, jandarmii au desfăşurat o acţiune specială în piaţa Iuliu Maniu din municipiul Zalău. Astfel, înarmaţi cu flori, au descins printre trecători, au identificat şi sancţionat doamnele şi domnişoarele cu câte o floare, ca semn al respectului pentru ziua de 8 Martie, plină de feminitate şi căldură sufletească.

Cu acest prilej plăcut, jandarmii sălăjeni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor, sănătate, fericire, mult noroc şi o primăvară plină de bucurii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »