Ploaie de accidente în weekend

magazinsalajean 1 octombrie 2012 1
Ploaie de accidente în weekend

Alte patru accidente rutiere au avut loc, în weekend-ul trecut, pe drumurile Sălajului. În data de 28 septembrie, la ora 16.50, pe DJ 191C, în localitatea Aghireş, B. Gyula, de 28 de ani, din Crasna, conducea un autouturism care tracta o remorcă şi, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea dreaptă a sensului de mers. Conducătorul auto a suferit leziuni grave, iar pasagerul de pe locul dreapta faţă a fost rănit uşor.
Un alt accident rutier a avut loc sâmbătă, la ora 7.41, pe DN 1F, în localitatea Poarta Sălajului. Conducătorul auto Mihai S., de 37 de ani, din Petroşani, în timp ce conducea un autotren din direcţia Cluj Napoca – Zalău, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe contrasens, în şanţul din afara părţi carosabile. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor.
Sâmbătă după-amiază, la ora 17.45, pe DN 1C, în localitatea Ileanda, Bogdan V., de 20 de ani, din localitate, conducea un autoturism proprietatea altei persoane, pe direcţia Dej – Baia Mare, a efectuat un viraj spre stânga, fără să semnalizeze şi fără să se asigure, moment în care a fost lovit în partea lateral stânga de un autoturism care se angajase în depăşire. În urma impactului, conducătorul autoturismului din urmă a suferit leziuni uşoare.
În data de 30 septembrie, în jurul orei 23.10, la intersecţia bulevardului Mihai Viteazul cu strada Lupului din Zalău, Georgi M., de 62 de ani, din localitatea Levunovo, Bulgaria, se afla la volanul unui autocamion, care tracta o semiremorcă, când a accidentat grav o femeie de 59 de ani, din municipiu, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Pe numele acestuia au fost întocmite actele începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Mihaela Oprea

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 2 octombrie 2012 at 08:11 - Reply

    cel mai prost instructor SACOTA SJ 11 ACV,ii varza!!!

Lasa un Raspuns »