Piraeus Bank la Zalau

Magazin Salajean 5 iulie 2007 0

Piraeus Bank la ZalauSalajenii pot beneficia de serviciile unei noi banci care a intrat pe piata din judet – Piraeus Bank deschizandu-si, ieri, in mod oficial, o sucursala in Zalau, in zona Agentiei de Voiaj. Sucursala respectiva, prima din Zalau, este cea de-a 39-a din afara Bucurestiului, deschiderea facand parte, de altfel, din procesul de extindere a bancii, care vizeaza atingerea unui numar de 100 de sucursale la nivel national pana la sfarsitul anului. Ne bucura faptul ca exista o cerere importanta de servicii si un numar crescand de clienti, vectori ce au determinat deschiderea de noi sucursale in orase in care Piraeus Bank Romania nu era reprezentata, asa cum este cazul orasului Zalau, a declarat Irene Papadopoulou, director retea sucursale Piraeus Bank Romania.

Sucursala din Zalau il va avea ca director pe Marian Calin, acesta apreciind ca sucursala aceasta va fi la fel de solicitata ca si cele din alte regiuni, avand in vedere creditele avantajoase si gama completa de produse si servicii bancare puse la dispozitia clientilor.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului. In 2007, activele grupului au atins peste 34 de milioane de euro, banca avand deschise sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, Ucraina, Londra si New York.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »