Pietoni accidentati la sfarsit de saptamana

Magazin Salajean 24 septembrie 2007 0

Doua accidente de circulatie a caror cauza a fost neacordarea de prioritate pietonilor s-au produs in decursul a doua zile, in 20 si 21 septembrie.

Potrivit informatiilor primite de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj, primul eveniment rutier a avut loc in localitatea Varsolt, in data de 20 septembrie, ora 8.15. S. Tunde, de 45 de ani, din Simleu Silvaniei, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, nu a acordat prioritate de trecere unui localnic care traversa strada pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator. In urma accidentului, localnicul, in varsta de 80 de ani, a suferit leziuni usoare.

Cel de-al doilea acident s-a produs in municipiul Zalau, in dimineata zilei de 21 septembrie, pe strada Simion Barnutiu, in zona Casei Armatei. Si de aceasta data cauza accidentului a fost neacordarea prioritatii pietonilor angajati in traversarea pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator. Samuel B. de 52 de ani, din Zalau, conducand autoturismul marca Dacia 1310 pe strada Simion Barnutiu, a acrosat-o pe Ana K. de 74 de ani, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. In urma impactului, Ana K. a suferit leziuni, se mai arata in comunicatul de presa remis de IPJ Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »