Peste 50 de ore de muzică non stop la “Porolissum Music Fest”

magazinsalajean 23 iulie 2012 0
Peste 50 de ore de muzică non stop la “Porolissum Music Fest”

Cea de-a doua ediţie a Festivalului “Porolissum Music Fest”, desfăşurat în week-end-ul trecut la Castrul Roman de la Porolissum, s-a bucurat de prezenţa a sute de iubitori ai muzicii live. Timp de peste 50 de ore non stop, arena castrului Daco-Roman din Moigrad a trăit în ritmuri de funk, soul, oldschool hip-hop, breaks şi nu numai.

Sălăjenii au luat parte în număr mare, la finalul săptămânii trecute, la cea de-a doua ediţie a “Porolissum Music Fest”, eveniment care a adus la castrul roman de la Moigrad şi iubitori ai muzicii din judeţele învecinate. Artiştii care au evoluat în faţa publicului au fost ROA, Rosario Internullo, Setilla, Just D’light, Indjsti-one, GIC, Dudawles, Berlin Crew, Oliviu & Deysa, Slim Rocka, Laidback Man, Eye Scream, Raul Hodor & Stana Sergiu, Adi P, Casby, Miki, Marian Bros, Curly Rock, Dennis, acordurile muzicii lor făcând ca arena castrului să prindă viaţă pentru mai bine de 50 de ore non stop. Genurile muzicale care s-au auzit pe colinele Moigradului au fost Funk, Soul, Oldschool Hip-Hop, Breaks, Downtempo, Glitch-Hop, Nu-Skool Breakz, Drum & Bass, Dubstep, Ghettofunk, House, Tech-House, Techno şi Disco.
La doar 14 kilometri de Zalău, ruinele vechi de aproape 2.000 de ani au devenit pentru trei zile graniţele festivalului, care a însemnat nu doar muzică, ci şi un work-shop de bodypainting, salturi cu parapanta, fotbal pe un teren amenajat pe unul din platourile adiacente castrului.
Proiectul a fost realizat de B’n’J în colaborare cu Asociaţia “Dacia Porolissensis” şi a fost susţinut de Centrul de Cultură şi Artă Sălaj şi Consiliul Judeţean Sălaj.
Mihaela Moldovan

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »