Peste 360 de salajeni au ajuns la Urgenta

Magazin Salajean 26 iunie 2007 0

Peste 360 de salajeni au ajuns la UrgentaNumarul salajenilor care au fost internati in weekendul trecut in Spitalul Judetean Salaj – Zalau este cat se poate de rotund – 100, numarul persoanelor care au avut nevoie de ingrijiri medicale fiind mai mare ca in saptamana anterioara: 361. Potrivit unui comunicat de presa, o treime din aceste cazuri inregistrate la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) a spitalului respectiv au fost plagi, fracturi, traumatisme si entorse, semn ca salajenii au fost activi in cele trei zile dedicate odihnei. Alte 21 de cazuri au fost diagnosticate ca fiind gastrite, enterocolite si alte afectiuni ale aparatului digestiv, in timp ce cu afectiuni ale sistemului respirator au fost primite la UPU 31 de persoane.

Pentru 17 viitoare mamici s-a declansat travaliul, stare ce a necesitat prezentarea lor la spital. Au mai fost inregistrate 14 cazuri de politraumatisme in urma unor accidente rutiere si a unor agresiuni.

Tot in week-end au fost tratati patru salajeni ce prezentau plagi ori reactii alergice rezultate in urma intepaturilor de insecte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »