Pescuit incheiat tragic

Magazin Salajean 19 septembrie 2007 0

Dupa cum va informam in numarul nostru de luni, 17 septembrie, la finele saptamanii trecute pompierii jibouani au intervenit la scoaterea unei persoane decedate din raul Firiza.

Firul evenimentelor

In data de 15 septembrie, ora 8.15, prin apelul de urgenta 112, politia a fost sesizata de existenta unui cadavru in valea Firiza, la aproximativ 50 de metri de revasarea in raul Somes.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj, la fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei orasului Jibou, care a solicitat ajutorul pompierilor pentru scoaterea cadavrului.

Din primele cercetari reiese ca barbatul era pescar, concluzie la care au ajuns oamenii legii, dupa ce pe malul vaii au fost gasite undite, un rucsac si o bicicleta.

Pentru identificarea cadavrului s-a recurs la ajutorul pescarilor din zona, mai apoi fiind contactata si familia acestuia. In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca Ioan Alexandru I. a plecat la pescuit in dimineata zilei de 14 septembrie si nu s-a mai intors, se mai arata in comunicatul de presa.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, rezultatul necropsiei stabilind ca decesul a survenit in urma asfixiei mecanice prin inec. De asemenea, nu au existat suspiciuni in ceea ce priveste un posibil omor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »