Pericol de explozie intr-o casa din Ortelec

Magazin Salajean 18 mai 2012 0

Pericol de explozie intr-o casa din OrtelecPompierii zalauani au fost solicitati de urgenta, miercuri seara, de catre proprietara unei case din cartierul Ortelec, din Zalau, speriata ca de la centrala termica din locuinta ies scantei. Intamplarea putea sa-i coste scump pe proprietari, fiind la un pas sa-si piarda casa intr-un incendiu.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca incidentul putea avea urmari nefaste, intrucat pompierii au descoperit cosul de fum neizolat. Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina, marti seara, la o gospodarie de pe strada Bujorilor din cartierul Ortelec, din Zalau. Proprietara era alarmata de aparitia mai multor scantei de la centrala termica in functiune. Pompierii au intervenit pentru racirea zonei de ardere, fiind evitat astfel un incendiu din cauza izolarii necorespunzatoare a cosului de fum fata de materiale combustibile, a declarat Lucian Jacodi.

Tot in cursul serii de ieri, pompierii simleuani au intervenit pentru deblocarea strazii Pusta din Simleu Silvaniei, de un copac cazut pe partea carosabila. Din fericire, interventia s-a desfasurat fara probleme, fiind reluat in scurt timp traficul rutier.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »