Pentru scandal, s-a ales cu dosar penal

Magazin Salajean 22 martie 2010 0

Pentru scandal, s-a ales cu dosar penalIn urma scandalului provocat, saptamana trecuta, joi, in statia de autobuz din zona Autogarii Zalau, Gabor B., din municipiu, s-a ales cu dosar de cercetare penala. Potrivit comisarului Gabriela Chis, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, in data de 18 martie, in jurul orei 17:40, intr-o statie de autobuz din Zalau, a izbucnit un conflict spontan intre numitii Zoltan L., Vladimir L., Liviu R., Luminita L. si Anica L., toti din Cuceu, si Gabor B. si Mandra S., ambii din Zalau. In conflict, Gabor B. a spart, cu un scaun, geamurile din spate ale usii din spate a autobuzului din statie, precum si vitrina unui magazin din zona.

In urma cercetarilor, toti cei implicati in conflict au fost sanctionati contraventional, la legea 61/91 pentru tulburarea ordinii si linistii publice, fiecare cu amenda in valoare 500 de lei. Totodata, pe numele lui Gabor B. s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de distrugere, ne-a declarat comisarul Chis. Lucratorii din cadrul Politiei Municipiului Zalau continua cercetarile pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-au produs faptele.

Salajean prins la furat de… cosmetice

Un salajean de 25 de ani, din Cuzaplac, a fost prins in flagrant de politisti, saptamana trecuta, joi, in timp ce incerca sa fure cateva produse dintr-un magazin din localitatea Hida. Potrivit datelor Politiei Salaj, in data de 18 martie, in jurul orelor 18:00, politistii l-au prins in flagrant pe Sorin L., de 25 de ani, din Cuzaplac, cu resedinta in comuna Hida, in timp ce sustragea produse alimentare si cosmetice dintr-un magazin din localitatea Hida. Bunurile furate, in valoare de 100 de lei, au fost recuperate si predate partii vatamate. Politistii au intocmit in cauza dosar de cercetare penala, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Minor la volan

Un minor a fost prins de politisti, saptamana trecuta, joi, in jurul orei 19:30, conducand o masina intre localitatile Crasna si Ratin. Acesta a fost identificat in persoana lui Nicolae R., de 17 ani, din Ratin, care s-a aventurat in trafic fara permis. In acest caz, politistii vor continua cercetarile pentru a stabili identitatea persoanei care i-a incredintat minorului autoturismul. In prezent, tanarul este cercetat penal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »