Pentru a se răzbuna pe fosta soţie, a incendiat casa socrilor!

Mihaela Oprea 12 octombrie 2012 0
Pentru a se răzbuna pe fosta soţie, a incendiat casa socrilor!

Membrii unei familii din Tămaşa, comuna Cuzăplac, au trecut prin clipe de coşmar, după ce un clujean în vârstă de 25 de ani le-a incendiat locuinţa în toiul nopţii. Văzând flăcările uriaşe, vecinii au dat alarma, scăpându-i astfel de la o moarte cumplită. Se pare că totul a pornit din dorinţa clujeanului de răzbunare pe foştii săi socri, după ce consoarta lui a ales să se despartă de acesta şi să rămână la casa părintească.

Un clujean în vârstă de 25 de ani a fost trimis în judecată săptămâna trecută sub aspectul săvârşirii de omor, după ce la finele lunii august a încercat să-şi omoare fosta soţie, copilul, fratele şi părinţii acesteia din localitatea Tămaşa, comuna Cuzăplac. În toiul nopţii, acesta a dat foc unei magazii din gospodăria foştilor socri, flăcările cuprinzând şi casa de locuit. Aceştia au anunţat oamenii legii, care l-au găsit la scurt timp pe clujean, acesta recunoscându-şi fapta. A fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.
În data de 10 octombrie, bărbatul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, primul termen de judecată având loc în cursul zilei de vineri. “În data de 12 octombrie, instanţa de judecată s-a pronunţat în privinţa legalităţii măsurii arestării preventive în cazul inculpatului, dispunând menţinerea arestului preventiv. Decizia este cu drept de recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare”, ne-a declarat expertul principal Adriana But, din cadrul Biroului de Informare şi Relaţii Publice a Tribunalului Sălaj.

Potrivit acesteia, următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 7 noiembrie anul acesta. Vom reveni cu amănunte.

 

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »