Pentru a se răzbuna pe fosta soţie, a incendiat casa socrilor!

Mihaela Oprea 15 octombrie 2012 0
Pentru a se răzbuna pe fosta soţie, a incendiat casa socrilor!

Membrii unei familii din Tămaşa, comuna Cuzăplac, au trecut prin clipe de coşmar, după ce un clujean în vârstă de 25 de ani le-a incendiat locuinţa în toiul nopţii. Văzând flăcările uriaşe, vecinii au dat alarma, scăpându-i astfel de la o moarte cumplită. Se pare că totul a pornit din dorinţa clujeanului de răzbunare pe foştii săi socri, după ce consoarta lui a ales să se despartă de acesta şi să rămână la casa părintească.

Ionuţ Gabriel N., un clujean în vârstă de 25 de ani, a fost trimis în judecată săptămâna trecută sub aspectul săvârşirii de omor, după ce la finele lunii august a încercat să-şi omoare fosta soţie, copilul, fratele şi părinţii acesteia din localitatea Tămaşa, comuna Cuzăplac. În toiul nopţii, acesta a dat foc unei magazii din gospodăria foştilor socri, flăcările cuprinzând şi casa de locuit. Aceştia au anunţat oamenii legii, care l-au găsit la scurt timp pe clujean, acesta recunoscându-şi fapta. A fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.
În data de 10 octombrie, bărbatul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, primul termen de judecată având loc în cursul zilei de vineri. “În data de 12 octombrie, instanţa de judecată s-a pronunţat în privinţa legalităţii măsurii arestării preventive în cazul inculpatului Ionuţ Gabriel N., dispunând menţinerea arestului preventiv. Decizia este cu drept de recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare”, ne-a declarat expertul principal Adriana But, din cadrul Biroului de Informare şi Relaţii Publice a Tribunalului Sălaj. Potrivit acesteia, următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 7 noiembrie anul acesta.
Coşmarul familiei sălăjene a început de mai bine de un an, de când fosta soţie a clujeanului a decis să se despartă de acesta şi să rămână la părinţii ei. Primarul comunei Cuzăplac, Mircea Pop, povesteşte că încă de atunci bărbatul a ameninţat, în repetate rânduri, membrii fostei sale familii că le va aprinde casa. “La finele lunii august, fostul soţ al unei tinere din sat, care locuieşte cu părinţii, a aprins casa acestora în toiul nopţii. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a dat foc unei magazii din gospodăria foştilor socri, flăcările extinzându-se la casa de locuit. În acel moment, în locuinţă se aflau foştii socri şi cumnatul bărbatului, chiar şi fosta soţie, împreună cu copilul lor de aproape 2 ani. Vecinii au fost cei care i-au salvat, după ce, văzând flăcările uriaşe care mistuie casa, au dat alarma, trezindu-i”, ne-a declarat Mircea Pop.
Potrivit sursei citate, tinerii au fost căsătoriţi pentru aproape 2 ani, după care aceasta a hotărât să se despartă.
Dacă va fi găsit vinovat, tânărul de 25 de ani riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. Trauma suferită de familia sălăjeană îi va urmări, însă, multă vreme pe aceştia, rămânând, nu doar fără locuinţă, ci şi cu teama că tânărul, din răzbunare, le-ar putea pune oricând viaţa în pericol.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »