Pensionar zalauan, prins cu tigari de contrabanda

Magazin Salajean 9 martie 2012 0

Pensionar zalauan, prins cu tigari de contrabandaUn barbat in varsta de 68 de ani, din Zalau, este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de detinere a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, dupa ce a fost prins, miercuri, de catre jandarmi, cu 100 de pachete de tigari de contrabanda.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca barbatul a fost prins in urma activitatilor specifice desfasurate de catre jandarmi pe raza municipiului. Miercuri, in jurul orei 14.30, un echipaj de jandarmi, desfasurand activitati specifice pe raza municipiului, a prins in flagrant un barbat care detinea tigari de provenienta Duty Free. In urma cercetarilor efectuate de jandarmi pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost comisa fapta, s-a constatat ca, D.L., de 68 de ani, din Zalau, avea in posesie 100 de pachete de tigari marca Jin Ling, de provenienta Duty Free, fara documente de provenienta sau timbru fiscal legal pentru comercializarea in Romania, a declarat purtatorul de cuvant.

In cauza, pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii flagrante de detinere a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, fapta prevazuta si sanctionata de art. 270, alin. 3 Cod vamal. Potrivit sursei citate anterior, cantitatea de tigari de contrabanda a fost confiscata. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »