Patru răniţi într-un accident pe Meseş

Magazin Salajean 3 martie 2011 0

Patru răniţi într-un accident pe Meseş

Patru persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani au fost rănite într-un grav accident de circulaţie petrecut marţi dimineaţa, pe drumul european E81, pe Culmea Meseşului, după ce şoferul unuia dintre autoturisme a intrat într-o depăşire neregulamentară. Victimele au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că accidentul de circulaţie a avut loc în jurul orei 9.50, pe drumul european E81, când un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Braşov, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a unui autoturism şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 54 de ani, din Zalău. În urma impactului, au fost grav răniţi F.C. în vârstă de 30 de ani, din Braşov, şi o femeie în vârstă de 49 de ani, din Zalău, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul condus de zălăuan. De asemenea, au fost răniţi uşor N.C., de 54 de ani, din Zalău, şi I.R., de 27 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul condus de braşovean, a declarat purtătorul de cuvânt.

Victimele au fost predate Serviciului de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Potrivit Biroului de presă al unităţii spitaliceşti, zălăuanca a fost internată la Secţia de Ortopedie a spitalului cu fractură de corp sternal şi contuzie coloană cervicală. Ceilalţi răniţi nu au necesitat spitalizarea, fiind trataţi în Unitatea de Primire Urgenţe.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi pentru tragerea la răspundere a celui vinovat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »