Patru intervenţii pentru pompieri, în weekend

magazinsalajean 9 iulie 2012 0
Patru intervenţii pentru pompieri, în weekend

Pompierii sălăjeni au fost solicitaţi, la acest sfârşit de săptămână, la patru intervenţii în mai multe localităţi din judeţ. Prima solicitare a fost înregistrată vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Borza. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, la faţa locului s-au deplasat pompierii jibouani care au stins operativ incendiul. “Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la un conductor defect sau neizolat corespunzător, arzând circa 70 de metri pătraţi din acoperişul anexei”, a declarat purtătorul de cuvânt.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3.50, Garda de intervenţie Cehu a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Băiţa de sub Codru. Cauza probabilă de incendiu a fost o defecţiune a unui motor electric de la un hidrofor arzând hidroforul şi alimente depozitate în magazie.
Noaptea trecută, în jurul orelor 23.33, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge incendiul izbucnit la o hală dezafectată de pe strada Fabricii, din Zalău. Incendiul a fost declanşat de persoane neidentificate, cel mai probabil oameni ai străzii, care au aprins mai multe resturi menajere, articole de îmbrăcăminte şi cartoane în interiorul imobilului.
De asemenea, pompierii zălăuani au intervenit duminică dimineaţa pentru a ajuta la transportul la ambulanţă al unei persoane supraponderale, o femeie de 63 de ani, dintr-un imobil de pe strada Sfânta Vineri, care avea nevoie de îngrijiri medicale.
Mihaela Oprea

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »