Patru ani de inchisoare, semnati la vanzarea unei masini furate

Magazin Salajean 12 aprilie 2012 0

Patru ani de inchisoare, semnati la vanzarea unei masini furateUn tanar in varsta de 36 de ani, din localitatea Hereclean, condamnat la ani grei de inchisoare pentru savarsirea mai multor infractiuni, a fost prins de politisti si depus, marti, in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj. Din probele adunate de anchetatori, acesta ar fi furat un autoturism in valoare de aproximativ 3.700 de euro, pe care l-a vandut unei alte persoane.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca pe numele tanarului exista un mandat de executarea pedepsei de 4 ani de inchisoare. Judecatoria Turda a emis in data de 3 aprilie a anului curent un mandat de executare a pedepsei de 4 ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, furt calificat si fals in inscrisuri sub semnatura privata. In urma cercetarilor facute, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au identificat in cursul zilei de marti, in localitatea Badon, a declarat purtatorul de cuvant.

Chiar daca faptele s-au petrecut in urma cu aproape sase ani, instantele de judecata s-au pronuntat in cazul acestuia doar la inceputul acestei luni. Potrivit sursei citate anterior, faptele pentru care a fost condamnat au avut loc in luna iunie a anului 2006, cand salajeanul a incheiat cu un alt barbat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism, document pe care l-a semnat in fals in numele propriu. In luna octombrie a aceluiasi an, respectivul a sustras un autoturism din curtea unei femei, prin folosirea fara drept a cheii adevarate, si l-a predat barbatului in schimbul a 3.700 de euro.

Salajeanul A.T. urmeaza a fi transferat la Penitenciarul Oradea, in vederea executarii pedepsei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »