Pasager in masina, alaturi de… 500 de pachete de tigari de contrabanda

Magazin Salajean 25 aprilie 2012 0

Pasager in masina, alaturi de... 500 de pachete de tigari de contrabandaUn barbat in varsta de 38 de ani, din Zalau, s-a ales cu un dosar de cercetare penala pentru infractiunea de contrabanda, dupa ce a fost prins luni, de oamenii legii, avand asupra sa nu mai putin de 500 de pachete de tigari de contrabanda. Acesta se afla in masina unui alt zalauan, de 31 de ani, care circula pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, cand a fost oprit in trafic de catre politistii rutieri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca pachetele de tigari erau puse in doua genti in masina. Politistii Sectiei de Politie Rurala Zalau au oprit in trafic, pe bulevardul Mihai Viteazul, un autoturism condus de Stefan E., de 31 de ani, din Zalau. Politistii au controlat interiorul autoturismului si au gasit doua genti in care se aflau 500 de pachete tigari marca Jin Ling, provenite din contrabanda. Unul dintre pasageri, Ioan V., de 38 de ani, din Zalau, a declarat ca le-a cumparat de la o persoana necunoscuta din Satu Mare, cu suma de 3.100 de lei, a afirmat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, politistii au confiscat toate pachetele de tigari si au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru contrabanda.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »