Pacienti cu duiumul la Urgenta

Magazin Salajean 24 noiembrie 2009 0

Pacienti cu duiumul la Urgenta

Aproape 350 de salajeni au apelat, la sfarsitul saptamanii trecute, la ajutorul cadrelor medicale de la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) a Spitalului Judetean din Zalau, dintre care 79 au fost internati pentru administrarea tratamentului sub supraveghere medicala, se arata intr-un comunicat de presa al spitalului respectiv. Pacientii din cele trei zile libere au fost cu 35 mai multi decat cei care au avut nevoie de serviicile din Urgenta in week-end-ul anterior. Cele mai multe cazuri raman si acum vizorele, bronsitele, pneumoniile si amigdalitele, aproape 100 de pacienti primind asemenea diagnostice, in timp ce alte 58 de persoane au fost depistate cu plagi, entorse, fracturi.

Cu boli ale aparatului digestiv (gastrite, enterocolite, gastroduodenite etc.) au ajuns la spital noua pacienti, surprinzator de putini fata de statisticile din restul anului.

Pe langa aceste cazuri, 12 femei carora li s-a declansat travaliul au necesitat ajutor de specialitate, iar patru salajeni au fost diagnosticati cu colica abdominala. Obisnuitii sectiei de Urgenta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »