Originar din Jibou: Solistul Operei Maghiare din Cluj s-a injunghiat in inima

Magazin Salajean 4 aprilie 2012 0

Originar din Jibou: Solistul Operei Maghiare din Cluj s-a injunghiat in inimaTanarul solist al Operei Maghiare din Cluj, care a murit luni, la spital, la o zi dupa ce fusese gasit injunghiat in baia locuintei sale, era Szilard Sziklavari, un jibouan in varsta de 31 de ani. Primele cercetari efectuate de politistii clujeni in acest caz arata ca ar fi vorba de o sinucidere.

Szilard Sziklavari a fost gasit decedat duminica seara, de iubita sa. Femeia l-a gasit cazut in baia din propria locuinta, injunghiat in inima, si a sunat la 112, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Cluj, Anca Sidonia Purdea. O ambulanta SMURD s-a prezentat de urgenta la fata locului, iar barbatul a fost transportat la Institutul Inimii, unde medicii l-au supus la doua interventii chirurgicale, dar ranile suferite pe cord i-au fost fatale solistului.

In urma anchetei deschise in acest caz, politistii sustin ca barbatul si-a aplicat o lovitura de cutit in zona inimii, fiind vorba de o sinucidere. Totusi, cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »