Opt premii si mentiuni la Concursul de Matematica Aplicata Adolf Haimovici

Magazin Salajean 2 iunie 2010 0

Opt premii si mentiuni la Concursul de Matematica Aplicata Adolf HaimoviciElevii salajeni au obtinut nu mai putin de opt premii si mentiuni la Concursul de matematica aplicata Adolf Haimovici, ce a avut loc in perioada 21-23 mai, la Iasi. Aceasta competitie se desfasoara anual si se adreseaza elevilor care studiaza matematica la profilele Servicii-resurse, Tehnic, Stiintele naturii si Uman. La faza finala a concursului au participat 16 elevi din judetul Salaj, lotul fiind insotit de profesorul Florica Paval, de la Colegiul National Simion Barnutiu Simleu Silvaniei, care a fost si membra a comisiei de evaluare.

Cei 16 concurenti salajeni au avut o comportare meritorie, opt dintre ei reusind sa obtina premii si mentiuni. Si anume, premiul III la profilul Servicii-resurse a fost adjudecat de Andreea Camelia Tripon, eleva in clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Alessandru Papiu Ilarian Zalau, pregatita de profesor Paul Florinel. Cu mentiuni s-au intors de la competitie, la sectiunea \Stiintele naturii: Roxana Ioana Chis, in clasa a IX-a (profesor Nicolae Farcas), Raul Ciobanca, in clasa a X-a (profesor Ioan Briscan) si Izsak Julia, in clasa a XII-a (profesor Zay Eva), toti de la Colegiul National Silvania Zalau.

La profilul Tehnic au obtinut mentiune elevii: Alexandru Ungur, in clasa a IX-a (profesor Paul Florinel) si Liana Laura Tuns, in clasa a XII-a (profesor Ioan Lung), ambii elevi la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau, precum si Ioana Florina Flueras, in clasa a XI-a la Grupul Scolar Gheorghe Pop de Basesti Cehu Silvaniei (profesor Valentina Lung). La profilul Uman, eleva Iulia Diana Ciocan, clasa a XI-a de la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau (profesor Daniela Popa) a obtinut mentiune.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »