Oficiul Postal din Marin, inghitit de flacari

Magazin Salajean 28 februarie 2012 0

Oficiul Postal din Marin, inghitit de flacariUn incendiu a izbucnit in dimineata zilei de duminica la Oficiul Postal din localitatea Marin, fiind nevoie de interventia pompierilor militari pentru a stinge flacarile. Angajata de la ghiseu a suferit un atac de panica, fiind transportata de un echipaj SMURD la Camera de Garda din cadrul Spitalului Orasenesc Simleu Silvaniei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca incendiul s-a produs pe fondul neglijentei. Duminica dimineata, in jurul orei 6, Sectia de pompieri Simleu a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la Oficiul Postal in localitatea Marin. Cauza probabila de incendiu a fost jarul nestins aruncat de proprietar in spatele unei anexe. Incendiu s-a propagat cu repeziciune la magazia de lemne, unde a ars acoperisul pe o suprafata de 20 de metri patrati si materialele depozitate acolo, respectiv 500 de kilograme de rumegus, lemne de foc etc., a precizat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, focul s-a extins si la o anexa a gospodariei din vecinatate, flacarile mistuind acoperitul grajdului pe circa 15 metri patrati si o tona de fan.

De asemenea, la fata locului a fost solicitat si un echipaj SMURD pentru acordarea de ingrijiri medicale unei femei in varsta de 35 de ani, angajata din cadrul Oficiului Postal din Marin. Aceasta a suferit un atac de panica si a lesinat, fiind preluata de paramedici si transportata la Camera de Garda din cadrul Spitalului Orasenesc Simleu Silvaniei. Purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti mentionate, Mihail Vigu, ne-a declarat ca femeia prezenta hipertensiune arteriala, fiind stabilizata si tinuta cateva ore sub supraveghere medicala, dupa care a fost lasata la domiciliu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »