O tanara acuza ca a fost violata de un zalauan

Magazin Salajean 4 noiembrie 2010 0

O tanara acuza ca a fost violata de un zalauanO tanara in varsta de 22 de ani a depus plangere, marti dimineata, la Politia Zalau, impotriva unui zalauan in varsta de 23 de ani, acuzandu-l pe acesta ca ar fi violat-o. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, tanara a anuntat autoritatile prin numarul unic de urgenta 112.

O tanara in varsta de 22 de ani, avand resedinta in Zalau, a sesizat Politia Municipiului Zalau, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 2, despre faptul ca a fost violata de un tanar din municipiu. Aceasta s-a prezentat la sediul politiei unde a depus o plangere impotriva presupusului agresor, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit unor surse neoficiale, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, tanara l-ar fi primit pe barbat in locuinta sa, unde, constransa de acesta, a fost obligata sa intretina relatii sexuale cu el.

In prezent, lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Zalau efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a cauzelor in care s-a produs fapta. Ambele persoane implicate in acest caz sunt audiate. Daca va fi gasit vinovat, tanarul in varsta de 23 de ani risca sa stea dupa gratii pentru cel putin trei ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »