O scanteie a dus la un incendiu de proportii

Magazin Salajean 3 decembrie 2010 0

O scanteie a dus la un incendiu de proportiiAproximativ doua tone de plante furajere au ars intr-un incendiu izbucnit miercuri la o gospodarie din localitatea Boghis. Pompierii cred ca flacarile au izbucnit de la o scanteie. Garda de interventie Nr.2 Nusfalau a fost solicitata sa intervina, ieri dupa-amiaza, la ora 17.55, pentru a stinge incendiul izbucnit la o claie de plante furajere (fan) din curtea unei gospodarii din localitatea Boghis. Cauza probabila de incendiu a fost o scanteie. La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta la capita de fan, cu posibilitate de propagare la grajdul de animale si anexele gospodaresti, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi. Din fericire, incendiul a fost lichidat inainte ca acesta sa se extinda.

A pus foc intentionat

Un incendiu izbucnit miercuri seara la anexa unei gospodarii din localitatea Garceiu i-a pus pe jar pe pompierii zalauani. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, lt. Lucian Jacodi, interventia pompierilor militari s-a desfasurat cu dificultate din cauza conditiilor meteo nefavorabile: intuneric, ploaie si vant. Detasamentul de pompieri Zalau a intervenit miercuri, in jurul orei 22, pentru a stinge incendiul izbucnit la anexa unei gospodarii din localitatea Garceiu.

Cauza probabila de incendiu a fost folosirea intentionata a unei surse de aprindere (chibrituri) de catre o persoana necunoscuta, a precizat Jacodi. Au ars astfel materiale lemnoase ale acoperisului, tigle si au fost deteriorati peretii din material lemnos ai anexei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »