O mana criminala a dat foc gospodariei

Magazin Salajean 19 august 2011 0

O mana criminala a dat foc gospodariei

Pompierii militari au intervenit, miercuri seara, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Bobota. La stingerea flacarilor, pompierii au constatat ca incendiul a fost pus de o mana criminala. Miercuri seara, la ora 19.35, Sectia de pompieri Simleu a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexele unei gospodarii din localitatea Bobota. Cauza probabila de incendiu a fost utilizarea intentionata a unei surse de aprindere de catre o persoana neidentificata, a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi. Interventia prompta a pompierilor a dus, insa, la limitarea si stingerea incendiului, arzand cotetul de gaini si acoperisul anexei pe circa 25 de metri patrati.

In aceeasi zi, pompierii simleuani au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o capita de fan de pe un teren din localitate. Cauza probabila de incendiu a fost jocul copiilor cu focul, arzand in totalitate capita de fan.

Si Detasamentul de pompieri Zalau a intervenit, joi dimineata, pentru deblocarea usii unui apartament al unui imobil de pe strada Dumbrava din municipiu. Pompierii militari au patruns in apartament cu ajutorul scarii culisabile prin geamul dormitorului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »