O betonieră s-a răsturnat peste şofer, lângă Crişeni

Mihaela Oprea 22 octombrie 2012 0
O betonieră s-a răsturnat peste şofer, lângă Crişeni

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni dimineaţă, între localităţile Crişeni şi Mirşid, soldat cu rănirea unui bărbat de 32 de ani, rămas captiv în cabina betonierei cu care s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.  A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea victimei din cabină.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 11, când echipa de descarcerare a unităţii a fost solicitată să intervină pentru scoaterea şoferului dintre fiarele contorsionate ale cabinei unei betoniere. “O autoutilitară (betonieră) care era încărcată cu beton, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ, prinzând şoferul în interiorul cabinei. Intervenţia pompierilor a fost dificilă, însă, în cele din urmă, au reuşit să scoată şoferul rănit, în vârstă de 32 de ani, şi să-l predea serviciului de ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt.
La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au demarat investigaţiile. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a precizat că evenimentul rutier s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă. “Accidentul de circulaţie s-a produs când Titus M., de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autospecială (betonieră) pe DN1C, între Crişeni şi Mirşid, la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma incidentului a rezultat rănirea gravă a şoferului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »