Neatentia la volan – cauza a doua accidente de circulatie

Magazin Salajean 23 august 2007 0

Neatentia la volan - cauza a doua accidente de circulatie

* Neatentia in conducere a fost cauza producerii a doua accidente rutiere, la un interval de cateva ore, in cursul zilei de marti, 21 august, soldate cu ranirea usoara a doua persoane

Primul eveniment rutier s-a produs in dupa-amiaza zilei de 21 august, pe DN 1H, intre localitatile Jibou si Cuceu. Florin O., de 31 de ani, din localitatea Somes Guruslau, conducand autoturismul marca Roman, apartinand unei firme din Negresti Oas, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers la stanga si a intrat in coliziune laterala cu o motocicleta, care se afla in depasire regulamentara. In urma coliziunii, conducatorul motocicletei a suferit leziuni usoare.

Cel de-al doilea accident s-a produs in jurul orei 18.45, pe DN E81, in localitatea Ciumarna, Potrivit purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), inspectorul Tincuta Dumuta, vinovat de accident se face Dorin B., de 46 de ani, din Cluj, care conducea autoturismul marca BMW, spre municipiul Zalau, pe banda a II-a.

Datorita imprudentei in conducere, intr-o curba, BMW-ul a intrat in coliziune cu autoturismul marca Fiat Albea, care circula regulamentar pe banda I, lovindu-l in partea stanga spate. O tanara care ocupa locul din partea stanga a autoturismului Fiat a suferit leziuni usoare, a precizat inspectorul Dumuta.

Talharit in plina noapte

In noaptea de luni spre marti, un barbat din Zalau a sesizat politia municipala despre faptul ca a fost talharit de doua persoane necunoscute, care i-au luat suma de 100 de lei (1.000.000 de lei vechi).

In noaptea de luni spre marti, pana in jurul orei 2.30, Zamfir G. a consumat bauturi alcoolice intr-un bar din zona Astralis, dupa care s-a indreptat spre casa. In momentul in care a ajuns pe strada Tudor Arghezi, acesta a fost acostat de doua persoane necunoscute, un barbat si o femeie, care, prin violenta, i-au sustras suma de 100 de lei, a spus inspectorul Tincuta Dumuta.

Cei doi presupusi autori ai talhariei au fost identificati in scurt timp de catre oamenii legii de la Biroul de Investigatii Criminale, stabilind ca tinerii s-au aflat in acelasi bar cu barbatul jefuit.

Iuliu M., de 16 ani din Hodod – Satu Mare si Mariana Ancuta C., de 20 de ani din Moigrad au fost prezentati, in cursul zilei de ieri, instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »