Muzică de fanfară şi retragere cu torţe de Ziua Naţională

Mihaela Moldovan 29 noiembrie 2012 1
Muzică de fanfară şi retragere cu torţe de Ziua Naţională

 

Autorităţile sălăjene vor marca Ziua Naţională şi împlinirea a 94 de ani de la Marea Unire din 1918 printr-o serie de manifestări care vor avea loc sâmbătă în centrul Zalăului. Astfel, la ora 9, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, este programat un concert al Fanfarei Promenada, după care, la ora 10, se va desfăşura un ceremonial militar şi religios. La ora 17, sălăjenii sunt invitaţi să ia parte la un spectacol festiv dedicat Zilei Naţionale, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, după care, în umbrele serii, este anunţată o retragere cu torţe, în acordurile muzicii de fanfară.

Activitățile sunt organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău, Consiliului Județean Sălaj și a structurilor județene ale Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Administrației și Internelor.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Rusu Alex 1 decembrie 2012 at 11:41 - Reply

    La ce ora are loc defilarea armatei?

Lasa un Raspuns »