Muniţie asanată la Boghiş

Mihaela Oprea 5 octombrie 2012 0
Muniţie asanată la Boghiş

Pirotehniştii sălăjeni au fost chemaţi să intervină în cursul zilei de joi pentru asanarea de muniţie neexplodată în localitatea Boghiş. Un localnic a găsit elementele de muniţie în urma unor lucrări de amenajare şi construcţii în perimetrul propriei gospodării.
Purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, Cristian Cuibuş, a declarat că echipa pirotehnică s-a deplasat imediat la faţa locului. “Pirotehniştii au identificat muniţa ca fiind două bucăţi de cartuşe de infanterie de calibru 7,62 de milimetri, descoperită de un cetăţean în urma unor lucrări de amenajare şi construcţii în gospodărie. Aceasta a fost identificată, ridicată şi transportată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Pompierii atrag atenţia cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »