Muncitorii de la drumuri au smuls o conductă de gaz

Mihaela Oprea 9 august 2012 0
Muncitorii de la drumuri au smuls o conductă de gaz

O gospodărie din localitatea Popeni, comuna Mirşid, a rămas fără alimentare cu gaz, miercuri seara, după ce o echipă de muncitori care efectua lucrări de amenajare a drumului din sat i-a debranşat, din greşeală, de la conducta principală. Doar în dimineaţa zilei următoare, echipa de intervenţie a furnizorului de gaze a reuşit să remedieze avariile.
Primarul comunei Mirşid, Călin Bereschi, a declarat că muncitorii săpau şanţuri pe marginea drumului cu un excavator, când au rupt conducta de gaz. “Miercuri seara, în jurul orei 18.30, am fost sesizat că un muncitor din echipa care amenajează drumul din localitate a smuls cu un excavator ţeava de gaz care alimentează gospodăria. Acesta efectua săpături la un şanţ, urmând să toarne beton în groapă, când s-a produs incidentul”, ne-a spus Călin Bereschi.
Potrivit acestuia, o echipă a furnizorului de gaze s-a deplasat la faţa locului, reuşind să remedieze avariile doar joi dimineaţa.
La locul faptei au ajuns imediat şi pompierii militari care au asigurat şi au luat măsuri de prevenirea şi stingere a incendiilor în zonă pentru împiedicarea izbucnirii unui incendiu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »