Mosul daruieste carti

Magazin Salajean 5 decembrie 2011 0

Mosul daruieste carti

Directorul Bibliotecii Judetene Salaj, Florica Pop, isi lanseaza, maine, volumul de proza Soapte cu ecou…. Evenimentul, organizat sub genericul Dar de Mos Nicolae, va avea loc la Sala Porolissum a Consiliului Judetean Salaj, in 6 decembrie, de la ora 16.

Cartea Soapte cu ecou…, care reprezinta debutul in volum al autoarei, a fost lansata in urma cu cateva zile la Bucuresti in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus. Lucrarea a vazut lumina tiparului la Editura Dacia XXI din Cluj Napoca. Din cele aflate de la Florica Pop, cartea este scrisa sub forma unui dialog dintre scriitoare si o tanara si este structurata pe sapte capitole, purtand numele zilelor saptamanii.

De-a lungul timpului, autoarea a mai publicat versuri, precum si articole legate de activitatea profesionala, in diferite reviste. In anul acesta a coordonat dictionarul Salaj-Oameni si opere, lucrari si ghiduri pentru biblioteci si bibliotecari.

In acelasi cadru, maine, trupa Bend (Andrei Bencze, Ciprian Dragan si Ioan Vele) va sustine un recital de muzica folk, iar mai apoi vor fi oferite carti, in dar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »