Moş Crăciun i-a făcut cadou patru ani de închisoare primarului din Bocşa

Primarul comunei Bocşa, Ioan Barou, a fost condamnat, luni, la patru ani de închisoare cu executare, magistraţii Judecătoriei Zalău găsindu-l vinovat de abuz în serviciu contra intereselor publice asimilat infracţiunilor de corupţie şi de fals intelectual, în legătură directă cu infracţiunile de corupţie. Edilul a fost acuzat că i-a ajutat pe Elena şi Florin-Cosmin Cighi să primească 15.000 de euro de la Ministerul Dezvoltării, bani acordaţi în baza OUG 51/2006, prin care statul sprijinea accesul tinerilor la o locuinţă proprietate persoanală cu maxim 30 la sută din valoarea imobilului. Pentru aceşti bani, cei doi soţi s-au angajat să demoleze o casă veche şi să-şi construiască una nouă.
În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată Flore Cighi, fostul secretar al comunei Bocşa, condamnat la trei ani de închisoare sub supraveghere, cu un termen de încercare de cinci ani, pentru comiterea aceloraşi infracţiuni, precum şi fiul acesteia, Florin-Cosmin Cighi şi nora sa, Elena Cighi. Cei doi soţi s-au ales cu trei ani de închisoare cu privare de libertate, respectiv cu trei ani de închisoare sub supraveghere, cu un termen de încercare de cinci ani, găsiţi vinovaţi de complicitate la abuz în serviciu, fals în declaraţii şi uz de fals.
În plus, cei patru inculpaţi au fost obligaţi să plătească în solidar prejudiciul în valoare de 53.466 de lei, echivalentul a 15.000 de euro, produs Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Decizia Judecătoriei Zalău poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare.
Potrivit rechizitoriului, Ioan Barou, în calitate de primar al comunei Bocşa, „cu bună ştiinţă şi-a îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu prin aprobarea unei subvenţii (în valoare de 15.000 de euro – n. red.) pentru locuinţa Elenei şi a lui Florin Cighi, ştiind că nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege. De asemenea, a eliberat acte din care rezultă în mod nereal că imobilul a fost demolat în vederea ascunderii comiterii infracţiunii”.
La rândul său, fostul secretar Flore Cighi, „în mod abuziv a întocmit şi vizat pentru legalitate proiectul de hotărâre care atesta că fiul şi nora îndeplinesc condiţiile pentru aprobarea obţinerii subvenţiei pentru locuinţe şi a semnat acte din care rezultă că imobilul a fost demolat”, se mai arată în rechizitoriu.
În ceea ce-i priveşte pe cei doi soţi, aceştia au declarat la notar că nu posedă altă locuinţă, fapt nereal, declaraţie pe care au folosit-o pentru a obţine subvenţia. Mai apoi, l-au ajutat pe primar să le acorde creditul pentru locuinţă, prin îndeplinire în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu şi au obţinut subvenţia în mod abuziv din declaraţii care nu corespund adevărului.
Conducerea PNL Sălaj, partid al cărui membru este Ioan Barou, nu va lua nicio decizie în privinţa primarului până ce sentinţa nu va fi definitivă. „Din punctul nostru de vedere funcţionează principiul prezumţiei de nevinovăţie până la statuarea în mod definitiv a unei sentinţe. Organizaţia Bocşa şi filiala Sălaj a PNL vor lua o decizie în momentul în care va exista o sentinţă definitivă”, ne-au declarat reprezentanţii liberalilor sălăjeni.
Barou este preşedinte al organizaţiei PNL Bocşa şi membru în Biroul Politic Teritorial al PNL Sălaj.

Alte articole

45 Thoughts to “Moş Crăciun i-a făcut cadou patru ani de închisoare primarului din Bocşa”

 1. Anonim

  COPIEM DE LA GRAIUL MAI NOU? ATAT POTI ANDREEA?

  1. Andreea Vilcovschi

   nu, nu copiez! materialul a aparut in editia tiparita a ziarului Magazin Salajean in 24 decembrie!

  2. Andreea Vilcovschi

   ai putea bune in balanta informatiile pe care le regasesti in articolul meu si cele din Graiul, si te vei convinge ca si daca as fi vrut sa copiez nu aveam ce 😉

 2. Anonim

  Macar fata isi da numele. Tu, anonimule, te ascunzi dupa un pseudonim. Ce comparam?

 3. Zalauan

  Felicitari pentru justitie.
  Cei care fura din avutul obstesc sa ajunga la inchisoare.

 4. Gigi

  De n-ar fi hotii,n-ar fi nici puscarii!!!!!!
  Ce aveti cu jurnalista?????Ea e vinovata!!!

 5. Anonim

  Acest escroc de cighi flore si un alt escroc local,fostul primar moldovan emil, inante de revolutie ,faceau pe educatorii specialistilor din comuna-le retineau lunar 10 procente din salar,pentru ca nu mergea agricultura ca pe roate,ca ei sa poata raporta productii mari la hectar si productii mari la sectorul zootehnic cu vaci bolnave de TBC,afluite din tot judetul in grajdurile plomba ,friguroase si cu geamuri sparte.
  Acesti escroci,inainte de revolutie aveau televizor color la primarie,cind intrai la moldovan emil in birou ,bea cafea nes si fuma tigari scumpe,tu ca specialist stateai la usa la el in birou si trebuia sa ii dai socoteala cu toate problemele din sectorul tau.Numai Talpos de la ferma viticola n u era tras la raspundere,doar acolo era vinul si averea CAP-ului.Dar cel mai escroc dintre securistii comunei era acest cighi flore,carea avea o satisfactie de tortionar sa intocmeasca un proces verbal de retinere din salariu,pentru ca murea un purcel sau un vitel la CAP,unde nu existau conditii corespunzatoare de intretinere.La revolutie au venit francezii cu ajutoare si au filmat in grajduri pietrele din ieslea vacilor,care au ajuns acolo odata cu silozul preluat de ifron,din curtea CAP-ului,pentru ca alta hrana nu aveau vacile.Cighi si moldovan,ar merita sa fie pusi sa lucreze,in conditiile in care lucrau oamenii la CAP,si erau umiliti de ei.Nu ar merita sa cheltuie statul cu ei in puscarii

 6. Gigi

  Nooooo…!..Chiar asa era? Atata ura si dusmanie intre bocseni?????? Daca erai in locul lor,ce faceai? Nu intocmeai documentele comuniste cerute? Mai bine ramaneai fara servici?

 7. Anonim

  Se vede ca esti un gigi nooo.Daca eram in locul lor,aveam curajul sa explic activistilor de partid ca nu poate sa dea pamintul atita productie cit cere partidul,ci in functie de potentialul fiecarei zone.Nu puteai sa obtii 6 tone de griu la ha ,daca in zona aceasta productia obisnuita este de 4 tone.daca legislatia din timpul comunismului prevedea,si pe buna dreptate,ca orice animal bolnav de TBC,trebuie sacrificat pentru a nu se transmite boala la oameni,de ce partidul a ordonat ca toate vacile cu TBC din judet sa fie afluite la Bocsa,linga sosea nationala,ca sa se transmita mai sigur bacteriile respective atit in populatiile de animale cat si la oameni.Mai gigi nooo…,ai ingriji si ai sta zilnic,citeva ore, 6-7 ore zilnic intre 600-700 vaci cu TBC,pline de riie si paduchi ,ca sa le dai mincare,sa le adapi si sa inspiri aerul poluat cu bacili TBC ?mincate-ar TBC-ul bovin si asuprirea activistilor de partid ,gen moldovan emil si cighi flore.

 8. Anonim

  Se vede ca esti un gigi nooo…Acesti activisti securisto-comunisti,cighi si moldovan,puteau sa explice altor activisti care veneau in control si nu aveau nici o pregatire,ca daca potentialul de productie al unui pamint este de 4 tone la ha,de unde sa dau 6-7 tone la ha? Daca legislatia comunista prevedea ca toate anim alele cu TBC sa fie sacrificate,ca sa nu transmita boala la alte animale si la oameni,de ce s-au afluit la Bocsa,linga soseaua nationala, toate vacile cu TBC din judet?
  Mai gigi nooo… tu ai sta zilnic6-7 ore pe zi ca sa alimentezi si sa ingrijesti astfel de animale si sa inhalezi ,prin aerul expirat de aceste animale bolnave,milioane de bacterii TBC?
  Mincate-ar TBC-ul bovin si persecutia comunista din agricultura de stat si CAP

 9. Gigi

  Suntem in anul 2o13!!!…Ai ramas frustrat din trecut. Ce se intampla azi in Bocsa?
  Buna ziua..An nou fericit pentru bocseni!

 10. In Bocsa si nu numai (de altfel in toata tara) au ramas nomenclaturistii fostului regim si rezultatul se vede —– in toate sectoarele vietii; oamenii necajiti sufera in continuare din cauza acestor derbedei.
  Multumim tovarasului Iliescu si celorlalti ….., pt. amabilitatea cu care au actionat !
  Istoria ne-a invatat ca dupa fiecare schimbare de regim social ,,profitorii vechiului regim” au reusit intr-un timp relativ scurt sa se instaleze din nou la putere ; cea ce vedem azi cu ochii nostri.

 11. Margarit Bocsanu

  Pt.bocseni;Domnul a dat. Hotii au furat.Fie numele lor bine imputat

 12. Zalauan

  Constat ca multi bocseni spun ca au ramas la putere tot comunistii si securistii.
  Atunci de ce ati mai distrus CAP-ul ?
  Ce v-a mai trebuit `revolutie` ?

 13. Anonim

  Excrocul nr.1 al comunei Bocsa este acest Cighi Flore,fara studii,a absolvit un liceu la Sarmasag pentru ca n-a fost capabil de altceva,dupa care PCR ‘UL i-a dat functia de secretar ,perioada in care a fost turnator la securitate si ameninta satenii cu predarea porcilor la stat chiar daca acestia n-aveau posibilitati. Asta trebuie inchis in primul rind deoarece a crescut in jurul lui infractori precum pe fiu-sau ,noro-sa si pe primar

 14. augusta

  Pana la urma o sa fie bine!

 15. augusta

  D-lor bocseni, oare nu sunteti cumva partasi la infractiunile facute de acesti indivizi ?!
  De ce l-ati votat pt. un nou mandat de primar, in plin scandal pe tema infractiunilor pt care acum au fost condamnati de instanta?!.
  Stiati foarte bine ce au facut, si era un semn de maturitate sanctionandu-l la vot, inaintea instantei…!
  Deci sunte-ti partasi la infractiuni…sigur, nu toti, doar marea majoritate!!!

 16. Nichita

  Nu e bine sa te bucuri de raul omului, mai ales atunci cand este in necaz! Ma gandesc ca poate este o pedeapsa a divinitatii pentru modul excrecabil in care a actionat in cazul retrocedarii bisericii din Bocsa proprietarilor de drept, adica credinciosilor Greco-Catolici! In loc sa intervina cu tact pentru amorsarea diferendului aparut in urma justei hotarari a justitiei, el din contra, i-a instigat pe oameni unii impotriva celorlalti, ajungandu-se la o atmosfera tensionata in comuna! Desigur, pana la urma lucrurile au revenit la normal, iar oferta Greco-catolicilor facuta ortodocsilor de a continua slujirea in aceeasi biserica a fost acceptata de catre cei din urma! Nu mai vorbesc de faptul ca atunci cand erau organizate mari pelerinaje de tineri de catre Vicariatul din Simleu si care treceau si prin comuna lui Simion Barnutiu, primarul, in loc sa-i intampine asa cum ar fi fost normal, nu a fost niciodata present, ba din contra facea tot posibilul ca aceste evenimente sa treaca neobservate! Desi, era vorba de niste actiuni patriotice, de comemorare a marilor patrioti ardeleni a caror viata a fost inchinata propasirii romanilor! Nu era normal ca un primar sa aiba un asemenea comportament, vadit discriminator fata de romanii de confesiunea mosilor si stramosilor nostril de pe aceste meleaguri!

 17. Corectinformator

  Augusta are dreptate!Populatia comunei Bocsa este vinovata pentru ca a girat cu votul sau,in fruntea obstei pe acest nemernic.La Fel de vinovata este si organizatia judeteana PNL care stia foarte bine in ce ape tulburi se scalda Barou.In loc sa-i retraga sprijinul politic l-au promovat ca vicepresedinte confirmand prin aceasta suspiciunea de coruptie care planeaza asupra acestui partid.si nu numai.Avem toate motivele sa suspectam ca din marile escrocherii ale lui Barou s-au infruptat si alti lideri PNL Nadajduim ca organele de ancheta vor continua investigatiile si asupra celorlalte faradelegi savirsite de Barou si clica lui,pe considerentul ca cei 15000 de euro sustrasi prin fals din banul public nu reprezinta decat un mizilic din multitudinea de afaceri necurate care s-au derulat prin Primaria BOCSA.Grupul de derbedei din Bocsa care l-au sustinut pe Barou au toate motivele sa tremure.
  ALO! BAROU!
  NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII.

 18. Anonim

  Referitor la cele scrise de Nichita as dori sa adaug ca nimeni si niciodata nu a castigat vre-un razboi cu PAPA.Nu stiu daca asupra primarului din Bocsa s-a abatut s-au nu mania divinitatii, cea ce stiu este ca atat primarul, cat si directorul scolii ,-ambii condamnati-au manifestat cu adevarat o atitudine dusmanoasa fa ta de comunitatea catolica din sat si aceasta in mod cu totul nejustificat.Primarul niciodata nu a participat la vre-un eveniment cu caracter cultural care s-a desfasurat din initiativa s-au cu participarea clericilor catolici, iar directorul scolii Chighi Florin nu a invitat niciodata preotul catolic din sat la vre-o manifestatie culturala organizata de scoala,desi adevarata istorie a satului a facut-o parohia Greco-Catolica

  1. Mihail

   Trebuie totusi amintit aici si contributia nefasta a preotuluii ortodox in divizarea comunitatii si a mentinerii unei stari tensionate, de confruntare intre credinciosii celor doua confesiuni din Bocsa! Este cu totul anormal si lipsit de temei ca un preot sa aiba o asemenea comportare! Chiar daca ar executa niste ordine aberante de la “imparatie”, el ca slujitor al Domnului, ar trebui sa aiba mai multa minte, sa fie mai conciliant, amabil si nicidecum sa stea tot timpul cu sabia in mana, gata de harta! Fiindca la urma urmei si parintii si bunicii lui din Dersida, aidoma cu majoritatea absoluta a credinciosilor de pe aceste meleaguri, au fost de confesiune greco-catolica! Si atunci, n-ar fi mai placut lui Dumnezeu sa ne purtam unii cu altii ca buni crestini, sa nu ne mai aducem vorbe de ocara, sa nu-i privim cu dusmanie pe fratii nostri greco-catolici, care prin hotarare judecatoreasca au obtinut retrocedarea bisericii din comuna, biserica deschisa astazi tuturor credinciosilor, indiferent ca sunt greco-catolici sau ortodocsi? Cei doi puscariabili n-au tinut cont de aceste lucruri, e cazul ca popa sa revina la sentimente mai bune, mai crestinesti, fiindca oamenii s-au saturat pana peste cap de scandaluri si confruntari!

 19. Corectinformator

  Augusta are dreptate.Bocsenii sunt vinovati ca au girat prin votul lor un escroc in fruntea comunei.la fel de vinovata este si org.jud.PNL care desi stia despre Barou ca este urmarit penal a preferat sa-i acorde sprijin politic si chear sa-l promoveze in Biroul judetean.cea ce intareste suspiciunea ca si mai marii liberali s-au infruptat din escrocheriile lui Barou,Speram ca organele dea ncheta vor continua investigatiile pina la capat intrucat suma de 15ooo euro pt. care s-au pronuntat condamnarile nu este decat un mizilic l

 20. Margarit Bocsanu

  Toti derbedeii si acolitii lui Barou ca si toti lingaii carein mod nedemn si umilitor au ciugulit din palma acesui nepot de purcar si pui de bistriteanca betiva ar cam trebui sa tremure. Probabil ca popa Iancu i-si freaca mainile de multumire,vazindu-si vrajmasul pe cale de-a fi incatusat.
  ALO,BAROU.! NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII !!!

 21. Un ortodox convins

  Propun episcopului vopsit Petroniu ca sa initieze imediat(in procedura de Sancto Subitto) ridicarea la cinstea altarelor a primarelui din Bocsa Ioan Barou si a mamei sala Vasilica.Totodata sa statorniceasca pentru vesnicie comunitatii ortodoxe din Bocsa ca in loc de sarbatoarea sf.imparati Constantin si Elena (care erau mama si fiu) acestia sa faca inchinaciune siintilor.Ioan si Vasilica Barou.Adica daca tot au fost facuti sfinti doi criminali precum Visarion Sarai si Sofron de la Cioara de ce n-ar putea fi sfinti si cei doi nemernici din Bocsa?

 22. Anonim

  Ca persoana cu radacini in Bocsa ,din parerile exprimate mai se pot desprinde urmatoarele;
  -Dupa Pantea,Bocsa n-a mai avut un primar care sa-si iubeasca satul si satenii
  -Neavind un lider si un om gospodar, bocsenii au devenit dezorganizati ,rautaciosi si debusolati care au cazut in plasa lui Gighi Flore si smecheriilor dirijate de catre acesta din postul de secretar al comunei
  -Exemple de nesimtire si nepasare ale lui CIGHI fata de consateni nu mai sunt secrete; vezi asociatia din Bocsa,vezi cine si cum se exploateaza padurile si composesoratele,vezi cine si cit pamaint foloseste pe nedrept din pamintul bisericii,vezi motivele pentru care averea bisericii n-a fost retrocedata acesteia,etc.
  -Asa au devenit bocsenii in mare parte si in special oamenii de isprava si de vaza ai comunitatii, victime ale aranjamentelor acestuia
  -Astfel ca aceasta calitate de infractor pe care a dobindit-o Cighi nu este nici o surpriza pentru localnici ,trist este faptul ca a cazut in aceasta mocirla fiul si nora lui
  – Pentru Barou nu-i nici o surpriza si nici un regret deoarece acest il copiaza pe unchiul lui care a petrecut ani multi in puscarie.
  -Acestea sunt rezultatele unor incompetenti cind ajung la putere

 23. Corectinformator

  Dintr-un coldus,Barou a devenit marele bogatas al comunei,odata cu (ne)demnitatea de primar pe care i-a oferit-o PNL-ul.Autoturism gip.tractoare,combina pentru secerat.turme de oi,elesteee de peste.arme de vinatoare.etc.sunt doar cateva dintre marile acumulari pe care Barou le-a realizat din salariul de bugetar.Solicitam parchetului,(inclusiv DNA) sa initieze si sa aprofundeze cercetari,sub aspectul legalitatii acestor acumulari.

 24. anonim

  Barou egal cu Nastase… ca pedeapsa- 4 ani fiecare ! Barou e mai tare…, el inca nu a fost la inchisoare…, poate nici nu va fi !

  1. ION IONITA

   Cighi conducea primaria si pe vremea lui Samsodan,fiind la acea vreme un cuplu de nebatut la conducerea primariei Bocsa. Barou a castigat alegerile la Bocsa si pentru ca cuplul Cighi Samsodan nu mai era suportat de cetateni,dar intresu l-a facut sa se alieze cu Cighi,alianta care se pare ca il duce la pierzanie.Poate ca primaria Bocsa a fost o palarie prea mare pentru Barou.Dumnezeu sa va ajute pe toti!.LA MULTI ANI ,IOANE!

 25. Sandu

  Capii comunei Bocsa-cu primar ales,din cei mai buni,fara scoala,fara educatie,fara cei 7 ani de acasa,care cere spaga si comisioana pt.orice! Bravo bocseni! Asta-i calitatea voastra.

 26. UN OM NACAJIT

  Bocsa l-a dat romanilor pe S.Barnutiu,dar istoria satului retine si pe alti oameni de isprava,vrednici de toata cinstea.Reamintim doar cativa .PRIMARI:Margin Ioan(a Florii),Lapos Ioan(Briscas) Pantea Ioan.DIRECTORI DE SCOALA:Boldea Gavril,Decanovici Gheorghe,Margin Ioan.PREOTI:Demetriu Pocola,S.Barbolovici,Ioan Filip(toti greco-catolici).Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti,ca mult bine au facut satului! Dupa 66 de ani de dominatie comunisto-ortodoxa,in preajma craciunului inregistram:Un primar condamnat la inchisoare(Barou),Doi secretari de primarie(socru si nora) condamnati la inchisoare.Un director de scoala,condamnat la inchisoare.Un preot ortodox afurisit(caterisit,raspopit)(Iancu) iar un altul,tot ortodox susceptibil de urmarire penala.Percep oare bocsenii imensa pata de rusine pe care acesti indivizi au pus-o pe( PENTRU VESNICIE) pe istoria pana acum imaculata a satului???Eu unul ma indoiesc! drept pentru care semnez.UN OM NACAJIT

 27. Va rog sa acceptati anonimatul

  Bravo si felicitari ,,UN OM NACAJIT” ESTI DE-AL MEU ,UN ADEVARAT PATRIOT , PRAGMATIC SI REALIST CU RADACINI ADINCI IN BOCSA,MARE ADEVAR AI GRAIT.Nu vreau sa tulbur MAI TARE apele de la Bocsa DAR va asigur ca acestea nu se vor limpezi pina ce actualul primar nu va plati inca pentru cel putin 2 infractiuni de abuz in serviciu si fals si uz de fals

 28. UN OM NACAJIT.

  Istoria satului Bocsa,retine si numele unor mari personalitati ale neamului romanesc,care au trecut prin Bocsa intr-un suvoi,curgator prin timpuri,probabil unic in tara,Iata numele lor:IULIU HOSSU episcop Gr. Cat.(Primul roman din istorie ajuns la demnitatea de Cardinal) a sfintit Biserica din Bocsa.VALERIU TRAIAN FRENTIU ep. Gr.Cat de Oradea (martir al neamului mort in inchisoarea din Sighet) a sfintit piatra de temelie Bisericii)IOSIF VULCAN poetul care la lansat pe Eminescu(A scris poezia -La mormantul lui S.Barnutiu) NICOLAE IORGA(cel mai mare istoric roman,fost prim ministr) IULUI MANIU(adevaratul intregitor de tara,fost prim ministru) A donat bisericii din Bocsa Statuia Sf.Fecioare.GH.POP de BASESTI,CORNELIU COPOSU Acad STEFAN PASCU IULIU HATIEGANU CONSTANTIN DAICOVICIU Mizeriile actualilor conducatori politici si spirituali din sat vin sa pangareasca -prin extensie- memoria acestor barbati de stat Constat cu satisfactie ca nu sunt chiar singurul care gandesc in aceasta matrice.Multumesc pentru aprecieri,

 29. 18 ian

  un om necajit sa stii ca te apreciez mult pt calitatea informatiilorsunt lucruri f pertinente continua

 30. UN OM NACAJIT.

  La sugestia ta,voi contiuna.Urmarestema!

 31. Un om nacajit.

  La solicitaea de mai sus voi continua .Urmarestema

 32. .

  Mai acceptati s-au nu comentarii la acest articol ??Daca nu acceptati comunicati sa nu ne pierdem vremea.

 33. Un om nacajit

  trimit din nou

 34. Un om nacajit

  Deunazi, scriam ca ma indoiesc in privinta posibilitatii de perceptie a bocsenilor, vizavi de imunda stare in care au adus istoria satului Primarul. et.comp.

 35. Un om nacajit

  Cauza scepticismului are determinare in precaritatea spiritului civic al populatiei.

 36. Un om nacajit

  Se pare ca sunt cenzurat

 37. Anonim

  din partea Un om nacajit.
  Deunazi, scriam ca ma indoiesc in privinta posibilitatii de perceptie a bocsenilor, vizavi de imunda stare in care au adus istoria satului Primarul. et.comp. Cauza scepticismului are determinare in precaritatea spiritului civic al populatiei. Spirit, pe care dominanta comunisto-ortodoxa a ultimilor 66 de ani, la adus (prin involutie) la un stadiu abansat de infantilism. Cei condamnati recent (si cei care vor mi fi) sunt ei insasi victime a acesti involutii pe care au promovat-o si intretinut. Trei sunt structurile vinovate pentru aceasta stare: 1 Formatiunile politice locale (submediocre) inclusiv primaria; 2 Scoala; 3 Biserica. Invit pe toti cei carora nu le este indiferenta starea comunei Bocsa sa accepte un moment de reflexie asupra acestei triple incriminari si sa-mi comunice parerile si propunerile lor.

 38. Jucator(cu cuvintele).

  Daca te tii dupa BAROU(-ul Primar) ai toate sansele sa ajungi la BAROU(-ul-de avocati)

 39. Anonim

  Regret postarile din 2-3 si 6 ianuarie,ele sunt rezultanta unor momente de nefericita inspiratie.Cer scuze tuturor persoanelor a caror imagine a fost afectata.

 40. Anonim

  Daca oricum esti anonim, de ce mai regreti?

 41. Anonim

  Anonimatul nu anuleaza regretul

Leave a Comment