Moş Crăciun a venit cu autospeciala la copiii pompierilor sălăjeni

Mihaela Oprea 20 decembrie 2012 2
Moş Crăciun a venit cu autospeciala la copiii pompierilor sălăjeni

Peste 90 de copii ai pompierilor militari sălăjeni au primit, şi în acest an, cadouri din partea lui Moş Crăciun. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, pentru a respecta tradiţia si a face bucurii copiilor, Moş Crăciun a poposit în seara zilei de miercuri, la sediul unităţii, unde a împărţit cadouri celor mici. “De data aceasta, însă, a renunţat la reni si la sanie şi a venit în mijlocul copiilor pe autoscara unei autospeciale. Întrebaţi dacă au fost cuminţi, toţi copiii prezenţi au răspuns că da, primind astfel din partea moşului cadouri. În semn de mulţumire, cei mici au colindat si au recitat poezii”, a declarat Lucian Jacodi.
Potrivit sursei citate, timp de aproximativ o oră, atmosfera de la sediul ISU Sălaj fost una de sărbătoare, în care toţi cei prezenţi, atât adulţi, cât şi copii s-au bucurat.
Joi, în cursul după amiezii, moşul a vizitat şi secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, unde a pornit instalaţia luminoasă a bradului de Crăciun şi a oferi daruri celor aproximativ 100 de copii ale cadrelor. La plecarea Moşului, micuţii au promis că vor fi cuminţi şi anul viitor şi că îl vor aştepta cu nerăbdare.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 decembrie 2012 at 16:42 - Reply

    mai baietii,inca n-a ajuns mosul la Simleu si deja scrieti articolul?

  2. Anonim 20 decembrie 2012 at 18:05 - Reply

    bine zici :))

Lasa un Raspuns »