Momente grele pentru familia fostului viceprimar din Jibou

magazinsalajean 9 iulie 2012 0
Momente grele pentru familia fostului viceprimar din Jibou

Un tânăr de 20 de ani din Cuceu a fost lovit cu cruzime în afara unui bar din Popeni de un muncitor la drumuri. Acesta este internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, starea sa fiind stabilă.

Tatăl tânărului, care, de altfel, este şi fostul viceprimar al oraşului Jibou, Ioan Almaş, ne-a relatat ororile prin care a trecut fiul său. “Mai mulţi moldoveni care lucrau la drumuri l-au lovit fără milă, cu bestialitate, ură şi sete. Primul l-a scos afară din bar, spunându-i că vrea să vorbească ceva cu el, iar când nu l-a văzut nimeni i-a dat cu sticla plină cu bere în cap până l-a învineţit. După ce a căzut jos, au venit toţi ai lor, din echipă, care erau aproape 30, cu vârste peste 35 de ani, cu bâte, cu lemne şi s-au luat la bătaie şi cu tinerii cu care era copilul meu. Fata din grup care a sărit să-l apere a fost lovită şi ea. Sunt nişte măcelari”, a afirmat Ioan Almaş.

Potrivit acestuia, dacă nu venea atunci un pădurar, moldoveanul era pregătit să-i crape capul cu un bolovan. “Copilul meu a fost la locul şi la momentul nepotrivit. Are fractură de piramidă nazală, ochiul învineţit, pometele fracturat şi trei urme mari de lovitură de bâtă pe spate şi pe torace. Cel care l-a nenorocit pe fiul meu a fugit mişeleşte, probabil în Moldova. Echipa de moldoveni susţine că fiul meu şi cu cei trei tineri au fost cei agresivi pentru că aveau pari şi bâte la ei. Dar nu este adevărat. El când a intrat în bar chiar le-a plătit unuia dintre moldoveni şi şefului lor o bere”, a susţinut Ioan Almaş. Acesta ne-a declarat că a făcut plângere la Poliţia Municipiului Zalău, unde a depus şi o declaraţie. Fostul viceprimar al oraşului Jibou doreşte să i se facă dreptate şi făptaşii să fie prinşi, sens în care solicită şi sprijinul unui avocat şi al Procuraturii.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a declarat că luni dimineaţa a fost depusă la Poliţia Municipiului Zalău o sesizare prin care se reclama faptul că o persoană a fost agresată. “Vom demara cercetările în acest caz pentru stabilirea cauzelor şi împrejurările în care s-a produs fapta. În funcţie de primele rezultate şi numărul de zile de îngrijiri medicale ale tânărului agresat se va face şi încadrarea juridică a faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Până atunci, fiul fostului viceprimar al jibouanilor este internat în stare gravă la spital. La ora documentării noastre, fiul edilului era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău şi era în stare stabilă.

Adela Farkas

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »