Moarte cumplită pentru o femeie din Zalău

Magazin Salajean 23 iunie 2011 0

Moarte cumplită pentru o femeie din Zalău

O bătrână în vârstă de 80 de ani, din Zalău, a avut parte de un sfârşit tragic, marţi după-amiază, după ce a căzut de la etajul patru al blocului de locuinţe din Piaţa Astralis. Din păcate, femeia nu a avut nicio şansă, decedând la impactul cu solul.

O persoană aflată în zonă a văzut cele întâmplate şi a anunţat organele de poliţie. Dispeceratul de Poliţie a fost sesizat, marţi după-amiază, despre faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc din Piaţa Astralis. Astfel, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit decedată o femeie în vârstă de 80 de ani. Din primele cercetări, aceasta a căzut pe geamul de la bucătărie al apartamentului situat la etajul patru al blocului de locuinţe. Nu sunt suspiciuni în cauză, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa. Potrivit sursei citate, poliţiştii cred că bătrâna a căzut peste geamul din bucătărie, aplecându-se prea tare peste pervazul construit mai aproape de pardoseală.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea efectuării necropsiei. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a petrecut nefericitul incident.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »