Misterul inca invaluie moartea baiatului de 15 ani din Pausa

Magazin Salajean 26 aprilie 2010 0

La mai bine de doua saptamani de la moartea lui Danut Robert S., din Pausa, parintii inca nu știu sigur din ce cauza s-a stins din viața baiatul lor, la varsta de numai 15 ani. La autopsie, medicii legiști au stabilit cauza decesului, o pneumonie severa, insa parinții tanarului susțin ca a murit in urma unor complicații la nivelul capului, urmare a loviturilor primite de la un alt tanar de 18 ani, chiar in noaptea de Paște. Așa ca au solicitat o noua serie de analize medicale. Insa, rezultatele autopsiei intarzie sa apara, astfel ca parinții așteapta și acum, cu sufletul la gura, un raspuns la intrebarea: Cine se face vinovat de moartea prematura a copilului lor?

Tatal baiatului, Zamfir Simoc, ne-a spus ca este foarte nemulțumit de cum au decurs cercetarile de cand a avut loc tragedia in familia lui. Tot aștept, in fiecare zi, un raspuns. Ne-au spus ca in trei-patru zile vom avea rezultate, insa a trecut mai bine de o saptamana și nu știm nimic. Totuși, nu cred ca decesul a survenit in urma unei pneumonii, dupa cum au stabilit medicii legisti la prima autopsie, ci din cauza loviturilor primite in noaptea in care a fost la discoteca din Brusturi. Caci nu a fost doar o lovitura, așa cum spuneau procurorii, ci mai multe. Am discutat cu avocatul meu, care a fost vineri la Cluj-Napoca, insa nu a aflat rezultatul autopsiei. Daca nu primesc nicio informație pana duminica, luni (n.r. astazi) ma duc personal la Institutul de Medicina Legala (IML) Cluj și nu vin fara un raspuns, ne-a spus, sambata, Zamfir Simoc.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj spun, de asemenea, ca n-au primit nicio informare de la medicii legisti privind rezultatele celei de-a doua autopsii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »