Minorul disparut la finele saptamanii trecute a ales calea suicidului

Magazin Salajean 13 iunie 2007 0

* Romania a fost zguduita in ultima vreme de o serie lunga de sinucideri. Copii sau adolescenti, femei sau barbati, romanii aleg din ce in ce mai des, ca solutie de rezolvare a problemelor, sa-si incheie socotelile cu viata

Din lunga serie de sinucideri face parte, din pacate, si cea a minorului dat disparut la sfarsitul saptamanii trecute, din localitatea Chendrea. Datele despre sinistra descoperire ne-au fost furnizate de comisarul Ovidiu Dosa, inspector sef adjunct in cadul Inspectoratului de Politie Judetean si de comisarul Marin Opris, seful Serviciului Investigatii Criminale.

Mihai Marin Pintican, minorul in varsta de 13 ani, din localitatea Chendrea judetul Salaj a fost gasit decedat pe raza de domiciliu, la liziera unei paduri la o distanta de aproximativ 6 kilometri fata de sat, a declarat in cadrul conferintei de presa de ieri, inspectorul sef adjunct in cadrul (IPJ) Salaj, comisarul Ovidiu Dosa.

Macabra descoperire a fost facuta de efectivele de politisti, jandarmi si voluntari mobilizate in cautarea minorului, in ziua de 11 iunie, in jurul orei 18. Cu ocazia efectuarii cercetarii la fata locului s-a constatat ca minorul era cazut cu fata in jos pe pamant si avea infasurata in jurul gatului o bucata de sfoara din canepa. De asemenea, deasupra cadavrului, agatata de o creanga a unui copac s-a gasit o alta bucata de sfoara identica cu cea descoperita in jurul gatului minorului. Din primele cercetari a reiesit ca minorul nu prezenta urme de violenta pe corp, ceea ce denota ca acesta s-a spanzurat. Cadavrul micutului a fost transportat la morga Spitalului Judetean Salaj in vederea efectuarii necropsiei, a conchis comisarul Dosa.

Este primul caz de o asa amploare in judetul Salaj. Inca de la data disparitiei minorului au fost mobilizate echipe formate din politisti, jandarmi si voluntari pentru cautarea acestuia. Motivul care a dus la suicid pare a fi o divergenta avuta de catre victima cu fratele sau. Din pacate, acest caz nu a avut un final fericit, a spus comisarul Marin Opris.

Va reamintim ca, la sfarsitul saptamanii trecute, minorul Mihai Marin Pintecan, de 13 ani, din localitatea Chendrea, a disparut de la stana de oi la care era ingrijitor, iar fapta a fost sesizata de tatal sau la Postul de Politie din comuna Balan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »