Minor ranit grav in urma unui accident rutier

Magazin Salajean 3 iulie 2007 0

Doua evenimente rutiere soldate cu ranirea grava a unui minor si ranirea usoara a unui tanar s-au produs pe drumurile salajene, la sfarsitul saptamanii trecute.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, inspectorul Tincuta Dumuta, primul incident s-a produs in dupa-amiaza zilei de duminica, intre localitatile Pericei-Simleu Silvaniei. David F., de 6 ani, in timp ce se deplasa cu bicicleta, a parasit sensul de mers, si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit in partea laterala a unui autoturism, care efectua manevra de depasire. In urma impactului, minorul a fost ranit grav, a spus inspectorul Dumuta.

La doua ore distanta s-a produs al doilea eveniment rutier, in Cehu Silvaniei, cauza fiind viteza excesiva. Ionut S., de 18 ani, in timp ce conducea motocicleta proprietate personala, din cauza vitezei excesive si a carosabilului denivelat, a pierdut controlul vehiculului. Desi motociclistul purta casca de protectie, s-a accidentat si a suferit leziuni usoare, a conchis Tincuta Dumuta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »