Mii de petrecăreţi la Zilele Zalaului

Mihaela Moldovan 4 august 2012 10
Mii de petrecăreţi la Zilele Zalaului

Zilele Zalăului au luat oficial startul, sâmbata, in cadrul unei fetivitati care a avut loc la sediul adminitratiei locale. Astăzi şi mâine, zălăuanii sunt invitaţi să ia parte la o serie de manifestări concepute pentru a asigura divertismentul unor categorii cât mai largi de populaţie.
Traficul continuă să fie restricţionat în centrul oraşului, unde sute de comercianţi şi-au amplasat, ca în fiecare an, tarabele şi chioşcurile. La preţuri de câţiva lei, pot fi achiziţionate mascote şi jucării colorate din plastic, coşuri din nuiele, mărgele, basmale şi eşarfe, iar pentru cei dispuşi să scoată sume mai mari din buzunare – tricouri inscripţionate cu diferite mesaje, rochii de vară, pălării de soare.
În materie de gastronomie, la fel ca în anii trecuti, terasele unde se servesc mici şi bere par a fi favoritele petrecăreţilor. Pentru cei mici, se cumpără popcorn, kurtos-kolacs, gogoşi ori porumb fiert.
Seara zilei de sâmbătă este rezervată concursurilor şi animaţiei (de la ora 18), spectacolelor de karaoke (de la ora 19), premierii olimpicilor (de la ora 20), concertului formaţiei Bandidos (de la ora 21) şi trupei Hi-Q (de la ora 22). Spectacolul de artificii este programat pentru ora 23.

Comentarii

comments

10 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. marius 4 august 2012 at 11:58 - Reply

  Anul acesta “dacii” si “romanii”au fost tot din Ungaria?

 2. niku 5 august 2012 at 12:22 - Reply

  va multumim domnuile primar, este minunat,o sa va mai votam daca mai organizati asemenea festivitati.MAI OAMENI BUNI ,numai primaria iprin reprezentantii sai au castigat si organizatorii,centatenii care au scos banii din bunzunar au pierdut.Voi credeti ca au fost pentru voi?

 3. Letitia Cosma 5 august 2012 at 15:19 - Reply

  Nicu! Tu chiar crezi ca acum ai descoperit apa calda? Se stie de cand lumea cine castiga de pe urma acestor evenimente. Castiga si primaria, iar primaria e comunitatea de oameni din acest oras. Deci, castigam si noi. Doamne ajuta

 4. Letitia Cosma 5 august 2012 at 15:21 - Reply

  Castiga si cei care fac comert, dar asta-i afacerea lor. Un om de afaceri mai castiga, mai pierde. Si ei o duc greu cu aceasta criza. Vai de capul lor

 5. Anonim 5 august 2012 at 22:14 - Reply

  Zile pline de tigani, pisat si carne stricata. Multumim din inima partidului!

 6. Anonim 6 august 2012 at 09:09 - Reply

  Atatia tarani stransi la un loc n-am mai vazut de cand m-a facut mama!

 7. vio 6 august 2012 at 09:36 - Reply

  anonimule tu cred ca ai fost mai mult decit taran un nimeni

  • Anonim 6 august 2012 at 12:17 - Reply

   Voi, cate clase ai terminat?

 8. LOCATARII CENTRULUI 6 august 2012 at 10:17 - Reply

  domnule primar nu mai aveti putin discernamant de tot organizati asemenea zile mizerabile pentru acest oras, si va bateti joc de banii unor oameni cu venituri modeste, sa si-i cheltuie aici, nu va rusinati deloc de locatarii din centrul orasului pe care ii deranjati de joi de la ora 18 pana duminica dimineata orele 4???? PENTRU CE DOMNULE PRIMAR ? sunteti nevoit??? NU SE VADE ? OARE DE CE V-AM ALES, DE PROSTI , SAU AM AVUT INCREDERE IN DV. FACETI DOVADA!!!!

 9. ana 6 august 2012 at 11:17 - Reply

  MIZERABIL , ceea ce sa intamplat in acest weekend la Zalau . Pacat de orasul acesta . D-nule primar de ce nu a-ti iesit si in piata sa le spuneti LA MULTI ANI la zalauani , va este rusine de ce faceti . In afara de focul de artificii in rest a fost un esec total . Dar urmeaza cheful de la Vanatori unde o sa beti si manca pe banii contibuabilului .
  ,, Felicitari organizatorilor ,,

Lasa un Raspuns »