Micutii de gradinita, in vizita la sediul pompierilor

Magazin Salajean 3 decembrie 2010 0

Micutii de gradinita, in vizita la sediul pompierilor

Aproximativ 25 de copii de la Gradinita Nr.12 din municipiu au vizitat, ieri, sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum (ISU) al judetului Salaj. Pompierii le-au prezentat micutilor tehnicile de lupta si echipamentele de interventie, in schimb primind din partea acestora felicitari pentru sarbatorile de iarna.

Bineinteles, n-a lipsit nici concertul de colinde sustinut de copilasi. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, lt. Lucian Jacodi, activitatea face parte dintr-un parteneriat educational incheiat intre conducerea unitatii si gradinita, avand ca tema E incendiu, ce sa fac?.

In cursul zilei de joi, la sediul Inspectoratului, in baza unui parteneriat educational incheiat cu Gradinita Nr.12 din municipiu, a fost organizata si desfasurata o activitate educativa cu copiii gradinitei. Micutilor le-au fost prezentate echipamentele de interventii si autospecialele din dotare, precum si compartimentele inspectoratului, a mentionat lt. Jacodi. Si copiii au pregatit ceva pentru gazda lor, oferind pompierilor felicitari pentru sarbatorile de iarna. In incheiere, prescolarii au cantat minunate colinde de Craciun.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »