Microbuz rasturnat in sant, intr-o curba deosebit de periculoasa

Magazin Salajean 7 mai 2012 0

Microbuz rasturnat in sant, intr-o curba deosebit de periculoasa Un accident de circulatie s-a petrecut vineri dupa-amiaza, intr-o curba deosebit de periculoasa de pe drumul E81, la iesirea din Zalau spre Cluj, dupa ce soferul unui microbuz de transport marfa a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant. In autovehicul nu se aflau alti pasageri.

La fata locului au ajuns imediat echipajele de politie. Agentul sef principal de politie din cadrul Politiei Rutiere Salaj, Constantin Baidoc, ne-a declarat, la fata locului, ca se continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor exacte in care a avut loc evenimentul rutier. Vineri, la ora 16.30, a avut loc o tamponare pe drumul E81, in apropiere de cabana Bradet, in care conducatorul auto, intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul volanului si, derapand, s-a rasturnat cu masina in sant. Soferul, un tanar de 28 de ani, a refuzat transportul la Unitatea de Primire a Spitalului Judetean, nesuferind leziuni grave, ne-a declarat Constantin Baidoc.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor soferului ranit, in timp ce pompierii militari au deconectat bateria microbuzului pentru a evita producerea unui scurtcircuit la motor.

Proprietarul masinii a afirmat ca a imprumutat microbuzul tanarului de 28 de ani, pentru a transporta mobila de la Cluj la Zalau. Din pacate, pagubele vor trebui suportate de catre sofer, deoarece microbuzul nu este asigurat CASCO.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »