Materiale de constructii, transportate ilegal

Magazin Salajean 14 octombrie 2011 0

Materiale de constructii, transportate ilegal

Un zalauan in varsta de 62 de ani este cercetat penal, dupa ce a fost oprit miercuri in trafic, conducand o autoutilitara incarcata cu sapte tone de materiale de constructii. Barbatul, Ferenk T., a prezentat politistilor din cadrul Sectiei de Politie Rurala Zalau o copie conforma expirata inca din 29 mai. Oamenii legii au intocmit pe numele acestuia acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public, fapta prevazuta de articolul 2811 Cod Penal.

In cursul aceleiasi zile, politistii Sectiei de Politie Sinmihaiu Almasului l-au prins pe Napoleon P., de 34 de ani, din judetul Cluj, ca a sustras arbori nemarcati dintre padure particulara. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, clujeanul a taiat, marti, cinci arbori nemarcati de esenta cer pe care i-a depozitat, fasonati la metru, pe pasunea din comuna Fildu de Jos. Cantitatea de 2,8 metri cubi material lemnos, in valoare de aproximativ de 300 de lei, a fost confiscata si predata Ocolului Silvic Sinmihaiu Almasului. Barbatul este cercetat de oamenii legii pentru comiterea infractiunii de taiere, rupere, distrugere, degradare ori scoatere din radacini, fara drept, de arbori, puieti sau lastari din fondul forestier national si din vegetatia forestiera situata pe terenuri sau din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate, fapta prevazuta de articolul 108 din legea 46/2008, privind Codul Silvic.

Galatean cercetat de politistii salajeni

Politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipale, aflandu-se in timpul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier, l-au depistat miercuri pe Gheorghe M., de 46 de ani, din judetul Galati, in timp ce conducea, pe strada Tudor Vladimirescu, un autoturism cu numere false. Conform datelor prezentate de Politia Salaj, masina avea numarul provizoriu de inmatriculare expirat din 11 octombrie 2011. Pe numele soferului, oamenii legii au intocmit acte premergatoare pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »