Maşină incendiată intenţionat

Andreea Vilcovschi 13 ianuarie 2013 4
Maşină incendiată intenţionat

Un autoturism a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Crângului din municipiul Zalău. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” Sălaj, locuitorii din zonă au reuşit să stingă focul până la intervenţia pompierilor. „Din fericire, pagubele au fost minore, ca urmare a intervenţiei rapide a oamenilor din zonă. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o acţiune intenţionată”, ne-a declarat Lucian Jakodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Andrei 13 ianuarie 2013 at 11:07 - Reply

  In noaptea de sambata spre duminica… noroc ca erau oameni in zona care nu aveau ce face noaptea si si-au spus… hai sa asteptam un incendiu la o masina ca sa il stingem inainte de apartitia pompierilor… :D…

 2. Anonim 13 ianuarie 2013 at 11:20 - Reply

  mai Andrei, tu crezi ca toata lumea doarme bustean ca tine? 🙂

 3. unu 13 ianuarie 2013 at 11:53 - Reply

  acesta este doar inceputul poate are omul de reglat ceva conturii vechii. acest lucru se petrece frecvent si afara tarii daca nu esti serios.

 4. GUTA 13 ianuarie 2013 at 12:45 - Reply

  SA MOARA DUSMANII MEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Lasa un Raspuns »