Masina arsa in garajul unei case din Zalau

Magazin Salajean 20 februarie 2012 0

Masina arsa in garajul unei case din Zalau

Autoturismul unui zalauan a fost distrus aproape in totalitate, vineri dupa-amiaza, dupa ce garajul in care se afla a luat foc. Masina tocmai fusese reparata si proaspat vopsita, cand s-a produs evenimentul.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca incendiul a izbucnit de la o soba lasata nesupravegheata. Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat vineri, la ora 16, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la garajul unei case situate pe strada Gheorghe Doja din municipiu. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic la o soba aprinsa lasata nesupravegheata. In incendiu a ars un autoturism marca Seat Toledo si o parte din garaj, a declarat purtatorul de cuvant.

Din cele spuse de proprietarii casei, autoturismul nu era al lor. Masina fusese vopsita si parcata in garajul unde era amplasata soba pentru a usca mai repede vopseaua. Cel mai probabil, vor trebui sa achite proprietarului dauna produsa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »