Mascaţii clujeni, prezenţi în week-end la Şimleu

Mihaela Oprea 25 ianuarie 2013 1
Mascaţii clujeni, prezenţi în week-end la Şimleu

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în cooperare jandarmii sălăjeni vor asigura, în data de 27 ianuarie, măsurile de ordine publică cu ocazia manifestărilor dedicate comemorării Zilei Internaţionale a Holocaustului organizate în Şimleu Silvaniei, se arată într-un comunicat de presă remis de Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.
Manifestarea este organizată de către Primăria Şimleu Silvaniei, Asociaţia Memorială Hebraică Nuşfalău, The Jewish Architectural heritage Foundation, Muzeul Memorial al Holocaustului din transilvania de Nord, Colegiul Naţional Simion Bărnuţiu Şimleu Silvaniei. Au fost invitaţi la evenimente ambasadorul statului Israel, alături de o delegaţie de cetăţeni israelieni, oameni de cultură, copii şi profesori, toţi din localitatea Petach-Tikva, oraş înfrăţit cu Şimleu Silvaniei.
Conform legii, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca funcţionează în subordinea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, ca structură destinată organizării şi executării misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice şi de combatere a infracţionalităţii în zona de responsabilitate teritorială care cuprinde judeţele Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. trecator prin lume 27 ianuarie 2013 at 10:29 - Reply

    cei din zalau nu sant pregatiti ?oare de ce trebuia clujul sa trimita .este o treaba mai sensibila politic . stiu acest lucru.doar prin analiza acestui articol inteleg cum stau treburile in romania.

Lasa un Raspuns »